Svar på frågestunden!

Nu har jag samlat ihop alla era frågor och här kommer svaren! ♥
 
*    *    *    *    *    *    *    *
 
Har du några husdjur? :)
Ja, det har jag. Min pappa (som jag har bott med i många år) har 2 katter, Kaxa och Kato. Nu bor jag däremot hos min pojkvän och han har 2 katter som jag numera räknar som mina mer eller mindre också.. Tiger och Simba heter dom. :)
 
Vad har du tänkt att göra efter gymnasiet?
Jag vet faktiskt inte... Detta är något som jag funderar på i princip varenda dag, och trots att jag snart bara har ett år kvar av gymnasiet så har jag ännu inte kommit fram till svaret. Jag vill nog läsa vidare på universitet eller högskola, men jag vet bara inte till vad. Jag vill i alla fall utbilda mig till något helt annat än inom restaurang som jag nu läser och får grundutbildning inom. Dock så är jag, som säkert många andra - så himla skoltrött just nu. Så jag skulle kunna tänka mig att jobba inom restaurang eller liknande, i nått år, så man får uppleva och testa lite annat än att bara sitta i skolbänken. Sedan när man jobbat något år, så vill jag läsa vidare... till... något.. som jag ska komma på inom en snar framtid. :)
 
Vill du flytta till en större ort än den du bor på nu?
Svar ja! Det vill jag. Jag är väldigt trött på att bo på ett så litet ställe så att alla som bor här vet mer om en än vad man gör själv. Ungefär. Rykten går, alla känner alla och alla pratar. Det kan bli jobbigt på små ställen! Jag vill gärna bo i någon större stad i framtiden, det är så mycket mer frihet för mig. Sedan skulle jag kunna tänka mig att bo på ett sådant här litet ställe igen när man blivit "gammal", då man sett och upplevt allt redan och vill tillbaka till att ha lugn och ro... Men jag ska absolut ta mig ifrån detta lilla ställe någon gång, och börja leva någon helt annanstans!
 
Vad längtar du mest till i år? :D
Det måste ju faktiskt vara min 18-årsdag!!! Idag är det nämligen exakt 2 månader kvar, och jag längtar så jag spricker tills datumet blir till den 23e mars... Tänk vilken frihet!! Nu handlar det inte bara om att kunna köpa cigaretter eller snus, (för jag varken röker eller snusar), eller att gå på krogen.. (även om det såklart ska bli en upplevelse!!). Men bara tanken att kunna ta hand om saker själv, kunna skriva på papper själv - undertecknat med min egen namnteckning. Ingen förälder som man måste leta rätt på bara för att ha underskrifter hit o dit... Så skönt det ska bli! 18 är verkligen BIG. Längtar tills jag kan skriva på mina egna papper, gå på krogen (haha), ta körkort, beställa saker i mitt namn osv.. Listan kan göras lång! .. Det är nog prio ett i år som jag längtar efter. Sen längtar jag såklart tills sommaren kommer! Få ligga i bikini och sola... Och bada massor! Mmmm....
 
Nämn tre appar du dagligen använder på din mobil?
Just nu så är det Facebook, Instagram och Familjeliv. Facebook kollar jag alltid när jag lagt mig i sängen (efter att jag nyss kollat det på datorn, haha)... Instagram kollar jag alltid flitigt under hela dagarna, och sedan Familjeliv, det ligger jag och läser varje kväll innan jag somnar. Älskar diskussionerna som finns där, alltså. Det kan verkligen dyka upp inlägg om precis vad som helst. Och många skratt blir det oftast.
 
Godaste frukten?
Tyvärr så är jag allergisk mot en massa frukter.. :/ Ska bara vara kärnfrukter, men jag reagerar på stenfrukter också osv. Äpple är väl det jag känner av mest, dock så är det bara när det är rått. Äppelmos eller äppelpaj t.ex har jag inga problem att äta. Det är för att vissa ämnen i äpplet försvinner då man har tillagat det. Nektarin och plommon kan jag inte heller äta men jag tycker det är gott de få gånger jag testat ändå. Banan har jag ätit mycket, men har nu tyvärr börjat känna av det också... Så jag vet faktiskt inte... Är inte mycket jag kan äta tyvärr.
 
Godaste grönsaken?
Gurka och paprika! Mmm... Ostmacka med gurka och paprika alltså. Mums ♥
 
Vad är ditt favorit-pålägg på mackan?
Ja... Äter inte mackor så ofta, men när jag väl gör det så är det väl ost som gäller. Gärna med grönsaker på då, som sagt.. :)
 
Vad gör du på fritiden?
Det blir väl att jag sitter vid datorn alldeles för ofta haha, och umgås med min pojkvän eftersom att vi träffas varje dag. Det är liksom det jag gör om dagarna ungefär. Men jag älskar att laga mat och baka, fotografera, blogga (såklart ;)) eller träffa kompisar...
 
Drömresmål / Vart går? din drömresa?
Jag har några olika alternativ faktiskt, i flera år har jag varit intresserad av solsemester på antingen Hawaii, Kanarieöarna, Thailand eller i Spanien. Jag skulle även vilja uppleva en resa i USA, åka till ställen så som New York, Hollywood och Las Vegas. Sådana kända ställen och bara följa med i tempot, och spana in alla kända klädbutiker såklart!!! Sen en grej till... Nya Zeeland!! Dit vill jag åka och fotografera, naturen är ju helt makalös!
 
Sparar du till något särskilt?
Antar att detta handlar om pengar hehe. Svar nej, det gör jag inte just nu. Men ska försöka börja spara pengar inom en snar framtid till typ körkort, det känns ganska viktigt just nu faktiskt.
 
Vilka bloggar läser du?
Jag läser otroligt många, eftersom jag inte gör så mycket annat än o sitter här på kvällar osv haha. Skulle bli såå många att rada upp, men jag gillar iaf att läsa bloggar med fina bilder, gärna mycket bakning, tips inom hår (frisör), unga mammor, eller unga tjejer som väntar barn. :)

Två exempel på bloggar jag besöker dagligen (och gjort sedan 2007 :$).. är iaf:
 
http://innaj.blogg.se/  &  http://lindablom.se/      ♥
 
Har du någon pojkvän och hur länge har ni varit tillsammans isåfall? :D
Ja, det har jag hihi! Vi blev tillsammans den 3e april 2010, så snart 3 år. Vi har dock varit ifrån varandra under en liten period, men det är inget vi bryr oss om nu utan siktar framåt såklart! :) Så ja, snart 3 år ♥
 
Vad har du för framtidsdrömmar / Hur ser din drömframtid ut?
Jag vill egentligen jobba som frisör eller stylist :) Ha ett jobb inom detta som jag trivs ruskigt bra med. Sedan ha ett fint hus ihop med min pojkvän såklart, samt ett eller fler barn i framtiden.. :) + 2 små kissekatter! Det är verkligen min dröm, hehe...
 
Har du några konstiga talanger?
Hmm... Talang och talang vet jag inte riktigt, alltså... Men jag kan "vicka" på tuttarna, hahahaha.
 
Vad tycker du är bäst med dig själv? (både utseendemässigt och personlighetsdrag)
Oj. Mitt utseende, jag gillar mitt hår (ibland), men nått som jag alltid har tyckt om är just att jag har så smal midja, den är ett + för mig! Gillar också att jag har långa och smala fingrar, annars vet jag faktiskt inte haha. Men jag ska bli nöjd med resten av min kropp också, inom sinom tid! Personlighetsdrag jag är nöjd med, är nog att jag är bra på att lyssna, försöker alltid ge råd och ställer alltid upp om någon behöver mig. Det tycker jag är positivt!
 
Hur många läsare har du i ungefär per dag?
Min blogg har alltid varit en sådan som bara de närmsta vänner och familj besökt, så jag har liksom aldrig brytt mig så mycket om hur många besökare jag haft. Nu har jag däremot satsat ganska mycket på att få upp min blogg lite, under ca. en vecka. Och under den här veckan har det väl legat på ca 100-150-200 stycken iaf. Är så nöjd över detta då jag endast "försökt få upp den ordentligt" under inte ens en veckas tid. Tack för det söta ni! :)
 
Vad ligger besöksrekordet på?
Under denna veckan som jag satsat som sagt, så var det nog uppåt 200 nånting. :)
 
Vad fick dig att börja blogga?
Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg, det var så längesen! (6 år i sommar).. Men jag kommer i alla fall ihåg att jag umgicks med en av mina kusiner mycket, och att vi tillslut sedan skaffade bloggar båda två. Så jag tror jag blev mycket påverkad av henne och här hamnade jag då, och här fastnade jag... :)
 
Hur lång är du?
Jag är riktigt kort, ca 164 cm eller något har jag för mig. Mätte mig senast i feb-12 när jag skulle fixa legitimation.
 
Har du några "mål" inför 2013?
Ja, att gå ner i vikt! Jag vet seriöst inte hur många gånger jag har försökt med det, men bara lyckats ordentligt en gång, nu vill jag däremot börja ordentligt, och sedan hålla det någorlunda - i alla fall inte tappa bort mig helt igen. Jag vill, jag vill! Och jag ska. Men när? Hur? Jag har tappat bort min motivation bara, plus att jag behöver massa massa inspiration!! Det är nog enda målet.
 
Några nyårslöften?
Det var att försöka dra ner på onödiga saker, så som cola, chips osv.. Att kunna äta det någon gång ibland, men inte alls lika ofta som jag gjort under en period, heheh... Så det handlar också om vikt, hänger ihop med frågan ovanför. :)
 
Var vill du bo när du blir större?
Under mitt liv vill jag bo i Karlstad, Göteborg och Jönköping. :) Det är 3 ställen som jag har sagt under flera års tid att jag ska bo på, det bara är så! Sedan vart, när eller hur.. Det kvittar. Men dessa 3, där vill jag bo hihi! :)
 
Om du fick börja spela ett spel? Vad skulle det vara? Försök inte med LoL bara, det har jag redan sett.
Haha! Jag skulle vilja spela det någon gång ju, om jag vågar, eftersom jag har kollat på massa videos osv för att lära sig. Men det får vänta isf. Annars skulle jag vilja testa spela wow, bara för att det är så populärt, samt att jag haft chans att spela det tidigare, så det vill jag testa.. Och GTA, det verkar faktiskt kul på riktigt. Sen verkar Starcraft tufft också. Haha.
 
Vad lyssnar du på för slags musik?
Jag gillar BAS! Allt med överdriver mycket bas i är så sjukt bra. Blir så danssugen och kan hoppa runt och bli helt crazy när det blir mycket bas (och då menar jag verkligen MYCKET bas). Hehe! O så gillar jag självklart Scooter, Norlie & KKV, några låtar med Panda da Panda, några låtar med Avicii och nån med Lillasyster.. :)
 
Vilket/Vilka fotbollslag håller du på?
Inget alls! Kollar aldrig på fotboll. Gjorde det för några år sedan, någon gång ibland för att typ pappa kollade på det, eller om jag hade varit med och tippat på tipset. Nu för tiden har jag dock ingen koll alls, och håller därmed inte på något lag alls. :)
 
Vad har du för kamera?
Jag har en Canon EOS 500d, fick den när jag fyllde 15, vilket snart är 3 år sedan... Men, den funkar lika bra nu som då och jag älskar den fortfarande. Systemkameror i mitt ♥
 
*    *    *    *    *    *    *    *
 
Tack för många roliga och bra frågor, söta ni! :) Hoppas att ni orkade läsa igenom svaren också. Blev lite långa svar ibland, men nu känner jag iaf att jag fått med det jag ville... :) Puss o hej!
 
 

Kommentarer
Postat av: molz

sv: allt är bra med oss, hur är de själv?

2013-01-23 @ 20:01:12
URL: http://molz.blogg.se
Postat av: Mathilda Carlström

Sv; Det är bra tack! x

2013-01-23 @ 20:04:17
URL: http://mcarlstrom.blogg.se/
Postat av: molz

sv: ja det blir att kolla runt och tänka till.. dock är de ju ett tag till.. skolorna kanske hinner skärpa till sig :)

2013-01-23 @ 20:07:59
URL: http://molz.blogg.se
Postat av: Julia

Hur gammal är din pojkvän? :D
sv: imorgon blir det skola sen ska jag träna dudå? kram :)

2013-01-23 @ 20:21:34
URL: http://jullish.blogg.se
Postat av: Linnea

ja det där med att komma på vad man vill göra efter gymnasiet, det är sjukt svårt allstå.. jag tar studenten i sommar och jag har ingen aaaning vad jag vill göra :o

2013-01-23 @ 20:44:01
URL: http://paintabucket.blogg.se
Postat av: Nathalie ♥

- tar de lungt bara! :D är du sjuk? :( <3

2013-01-23 @ 20:45:03
URL: http://ourvisionoflife.blogg.se
Postat av: MADDISENJ

kul att läsa!

2013-01-23 @ 21:19:34
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Moa

sv. jamen det var ju toppen det! min början på veckan har varit okej faktiskt! :D vad gör du just nu då? ♥

2013-01-23 @ 21:20:31
URL: http://madnessheat.blogg.se
Postat av: Sabina

Svar; Ja! Precis!

Härliga svar på mina frågor btw! Har dock aldrig hört talas om appen Familjeliv! hahaha! Vad är de för app? :D

2013-01-23 @ 21:32:42
URL: http://sabinakjellhard.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: jaha okej :D men bor han själv eller? med tanke på att du bor hos han :)
okej, hoppas du blir bättre. kram <3

2013-01-23 @ 21:37:23
URL: http://jullish.blogg.se
Postat av: I D A ♥☺

Sv: hehe! :D

2013-01-23 @ 21:59:33
URL: http://youknowiidaa.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

Vad roligt att läsa!! :)

2013-01-23 @ 22:02:03
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: - S A N N A

sv: ja, de tror jag med! Men din design och allt är jättefin :) Bra blogg också!

2013-01-23 @ 22:35:35
URL: http://sannanicolina.blogg.se/
Postat av: Isa

Såg din kommentar först nu missa:(

Sv: tack desamma:)
allt är bra sj då?
kram

2013-01-23 @ 22:37:08
URL: http://isajohansson.blogg.se
Postat av: Hanna

Sv: härligt! :)

2013-01-23 @ 23:00:45
URL: http://hannaisberg.blogg.se
Postat av: Isa

sv: hihi okej:)
Följer du nå speciella bloggar?

ajdå krya på dig sötnos
kram<3

2013-01-23 @ 23:58:51
URL: http://isajohansson.blogg.se
Postat av: Siri

svar: yeeees! härligt :D x

2013-01-24 @ 00:03:23
URL: http://www.elizabethh.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

Ja roliga frågor underlättar ju en hel del :)

2013-01-24 @ 05:18:05
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: sofie

sv: jadå helt okej kväll :)

planer inför dagen?

2013-01-24 @ 07:25:25
URL: http://soofielundberg.blogg.se
Postat av: Majken Arzt

oh, mys<3

2013-01-24 @ 08:13:18
URL: http://majjjkens.blogg.se/
Postat av: Sabina

Svar; Jaha! Men gud, sådär kan man ju inte säga! Haha! Sånt kan man ju skratta åt i flera timmar! Dumma människor är roliga! hahaha

2013-01-24 @ 09:13:38
URL: http://sabinakjellhard.blogg.se/
Postat av: LINNEA

sv; ja det behöver vi alla någon gång ! :D man blir så motiverad !

2013-01-24 @ 09:29:47
URL: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se
Postat av: molz

sv: ja jag hoppas det. har ingen lust att åka buss i ca 2 timmar dit och två timmar hem. alltså om jag börjar i kalmar istället för här i växjö :)

2013-01-24 @ 09:44:21
URL: http://molz.blogg.se
Postat av: ladies.webblogg.se

Känner du dig bättre nu då? :D

2013-01-24 @ 10:05:58
URL: http://ladies.webblogg.se/
Postat av: Lowa

Okej, jag håller faktiskt också på att friskna till nu ;) kram!

2013-01-24 @ 12:17:33
URL: http://lowaek.blogg.se
Postat av: molz

sv: ja.. det blir ju så isåfall.. gick ett år i en annan skola där jag fick åka buss 45 min dit och 45 min hem. ångrar det verkligen.. tappade kontakten med många kompisar pga hade ingen tid att träffa dom.. tur bara att vi fått upp kontakten igen! :)

2013-01-24 @ 13:08:22
URL: http://molz.blogg.se
Postat av: Julia

sv: jahaa okej :D haha förlåt om jag frågar så mycket ;)

2013-01-24 @ 13:14:47
URL: http://jullish.blogg.se
Postat av: leavanny.blogg.se

Fin blogg :)

2013-01-24 @ 13:18:13
URL: http://leavanny.blogg.se/
Postat av: LINNEA

sv; ja hoppas du får lite inspiration av mig då :) kramkram

2013-01-24 @ 13:39:41
URL: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se
Postat av: claralarsson

SV; gotti! :)
Jag håller på att packa till min träning sammtidigt som jag svarar på kommentarer, riktigt bra kombo asså, haha :D
kram!

2013-01-24 @ 14:43:40
URL: http://claralarssons.blogg.se
Postat av: angelica

Roligt med lite svar på frågor!
När det gäller träning & hålla motivationen upp osv, gå gärna in på min blogg & läs i kategorin "träning" där jag för inte såå längesedan skrev ett inlägg om just det, hur man håller motivationen uppe och lite annat :)

2013-01-24 @ 15:20:36
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se
Postat av: Sabina

Svar; haha! Jag förstår det! Jag får helt enkelt ladda ner den appen snart :D

2013-01-24 @ 15:30:07
URL: http://sabinakjellhard.blogg.se/
Postat av: Elina♥

Superfin blogg Jennifer! :)

2013-01-24 @ 15:42:34
URL: http://Elinaolsson.blogg.se
Postat av: HappyPandan ♡

najs :)

2013-01-24 @ 16:35:12
URL: http://bettinaeide.blogg.se/
Postat av: Moa

sv. Najjisgt! just nu svarar jag på kommentarer och kanske ska lyssnar på musik :D haft en bra dag hittills?♥

2013-01-24 @ 17:03:14
URL: http://madnessheat.blogg.se
Postat av: LinnJ

Allt bra? :D

2013-01-24 @ 17:06:59
URL: http://linnj.blogg.se
Postat av: sofie

sv: du får krya på dig :)

haft en bra dag med gossip girl då?

2013-01-24 @ 17:19:40
URL: http://soofielundberg.blogg.se
Postat av: benedit ♥

så kul att svara på frågorna hihi :D

sv; okej härligt, det är bra med mig :) haft en bra torsdag?
kram

2013-01-24 @ 17:29:44
URL: http://moufieeh.blogg.se/
Postat av: basebollivet.blogg.se

Svar: Tack ska du ha. Som hemmafru får man väl bistå med några bra matlagningsinlägg haha.

2013-01-24 @ 17:50:35
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: Bysisters

Söt du är på headern!<3

2013-01-24 @ 18:08:55
URL: http://bysisters.se
Postat av: EMMAS!

skojj att läsa:D bra svar

2013-01-24 @ 18:57:22
URL: http://eemma.se/
Postat av: Sophie - En av Sveriges bästa livvstilsbloggare!

Okejokej, mår du bra nu? :)

2013-01-24 @ 19:32:45
URL: http://autophoto.blogg.se
Postat av: Alva

Sv; Okej! :) Mysigt! Jag ska till skolan & sen stallet och på det fredagskväll! :) Haft en bra dag då? :)

2013-01-24 @ 21:26:05
URL: http://alvac.webblogg.se
Postat av: Isa

bra svar:)

Sv: hihi så lite söta du:)
haft en bra dag?
kram<3

2013-01-24 @ 23:53:24
URL: http://isajohansson.blogg.se
Postat av: molz

sv: de är inte alls kul! :/ vad gör du?

2013-01-25 @ 08:24:15
URL: http://molz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0