så jävla bra

har haft en sån himla underbar helg, även om jag känt mig hängig, trött, febrig o massa annat konstigt så har jag ändå haft det så himla underbart! nu känns det dock inte lika bra med saker o ting, har så mycket skolarbete (men gjorde nyss klart ett iaf, så det försvinner undan för undan!..), o sen mycket annat att fixa också. men det klarar jag, det måste jag klara. nu ska jag snart bädda ner mig i sängen o försöka sova ut, för jag längtar såå mycket tills imorgon när jag får träffa bästa människorna igen, de som alltid får mig att le.. :)
 
ser förövrigt ut som ett stoppljus just nu, har inte solat solarium på typ flera månader, sen i förrgår fick jag för mig att köra 28 minuter, haha gick all in på en gång liksom. så blev jag lite röd o det var ju inte så farligt tänkte jag, så idag gick jag återigen iväg till solariet (och körde 28 igen!!)... så nu är jag RÖD som fan i ansiktet och ner över halsen o bröstet haha, ser verkligen ut som ett jävla stoppljus... menmen, bara fortsätta smörja in sig ordentligt så lägger de sig nog tillslut o blir lite finare.. ;)
 
nej men nu ska jag bädda ner mig, läängtar såå mycket tills imorgon, (eller ja senare idag blir det ju faktiskt..) ska bli en sån himla bra måndag! :) älskar att vara ledig på måndagar, men ska faktiskt upp tidigt imorn ändå så jag hinner fixa till mig o städa lite här innan jag ska umgås med de bästa! pussohej ♥
 
*   *   *   *   *
 
snabb random-bild, men man ser ju lite iaf hur röd jag blivit i ansiktet o neråt, haha..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0