2012 - året av skarpa, plötsliga vändningar

Nått standard inom bloggvärlden är ju att många skriver en årsresumé, jag vet att jag också gjorde det för nått år sedan. Egentligen har jag inte lust att göra det om detta året, för det här året har varit helt sjukt, om man ser tillbaka nu... Sedan att jag knappt har några bilder heller, det gör ju det hela så tråkigt. Dock så tänker jag skriva endel, bara för att se vad som egentligen har hänt. Det jag vet är att det iaf har varit ett år med otroligt många, starka vändningar. Inom allt. Helt.. Galet... Det här skriver jag mycket för min egen skull, för att senare kunna se tillbaka o se hur det egentligen var. De som kommer med elaka kommentarer eller liknande, kan lika gärna hålla sig borta från början. Menmen, here we go...
 
 

 
I januari så var jag först hos min pojkvän, som jag firat nyår hos. Vi skulle ha varit hos min kusin på fest, men blev sjuka så istället satt vi hemma hos honom och hostade och nyste i soffan. Ja, så kan man också fira nyår.. Den 1a januari 2012 skrev jag i min blogg att det är ju ett nytt år med nya möjligheter, och gud vad bra det ska bli. Ja, fan vad jag inte visste mycket då alltså.
 
Någon utav de första dagarna i januari så åkte jag hem, tror att jag bråkade med min pojkvän eller nått sånt. Efter att jag åkt hem så pratade vi inte eller skrev inte på över en vecka, sedan så kom slaget som en kniv i magen, som skärde upp mer och mer, och det slutade aldrig. Med andra ord så tog vårat förhållande slut, för andra gången. Det var bland det svåraste och värsta jag varit om. När jag ser tillbaka såhär så vet jag inte ens hur jag tog mig igenom det, hur fan gjorde jag liksom? Hur klarade jag det... Ja, det var nått som jag verkligen inte trodde att det skulle hända, men det gjorde det.
 
Jag flydde undan det här stället varenda helg, på vardagarna gick det bra att vara i skolan och sen bara raka vägen hem och sova ungefär. Jag krånglade med mat, med sömn och med allt. Allt vart ett stort kaos. Iaf när varenda helg kom, så åkte jag iväg till Örebro till min faster, det enda jag gjorde var att fly. Iväg från allt. Jag flydde undan så jag inte skulle kunna träffa vissa, eller se eller höra. Örebro blev mitt trygga ställe att fly till kan man säga, hos min faster, och vi bara pratade, pratade och pratade. Tillslut i princip bodde jag där, även om jag gick i skola här en timme därifrån. Men jag gick upp ca halv 5 på morgnarna, och åkte med bussen 1,5 timme upp hit för att gå i skolan, sen tillbaka 1,5 timme för att komma hem till henne igen. Det var långa och så jävla jobbiga dagar, men jag gjorde det bara för att slippa vara här. Var här så lite som bara möjligt, och det var nog bra. För tillslut mitt i allt det där jobbiga så börjar man göra annat också. Jag och min faster mådde ungefär lika dåligt båda två, och vi började resonera som att "ja, vad kvittar det om vi går iväg till simhallen och sitter i en bubbelpool och tjuter, än o ligga hemma i sängen o tjuta?" tjuta gjorde man i princip ändå, vart man än var, så då kunde man väl lika gärna göra nått bra under tiden. För tillslut sedan så började man mitt i allt skit må bättre, när man fick sådana "må-bra-ställen". Vårat var då simhallen.
 
En helg i januari så var jag uppe hos min kusin, som fyllde 25. Det blev ett minne det.. Ja, det som man nu kommer ihåg alltså... Vet att jag däckade på soffan (någon gång??), och blev inburen till sängen vid 6 på morgonen eller nått. Sedan vid 8-9 på morgonen så skulle vi åka till Karlskoga med pappa, ja det var lagom kul, kommer ihåg det så väl... Satt där i bilen, bak, trångt som fan, med mensvärk från helvetet, yr och mådde illa sen kvällen innan. Ja, det var en upplevelse det...
 
I slutet av januari var jag och min faster på hindersmässan, som är sista helgen i januari. Det blev lite shopping och liksom lite avbrott, en anledning att glömma bort problemen för en stund. Någon utav de sista dagarna i januari så fick jag min älskade iPhone 4S, tack mamma! Den används flitigt, fortfarande. Jag verkligen älskar den och det är den allra bästa telefonen, som jag någonsin haft!
 
   
 


 
I februari så fortsatte jag att vara hos min faster ständigt, varje dag. Vi åkte ofta och simmade, bastade och badade i bubbelpoolen. När man satt där och pratade så liksom glömde man bort allt för en stund. Guuud vilket bra ställe!!! Allt negativt försvann och man slutade tänka på allt skit mer och mer.
 
Något mer som fick mitt humör att bättra sig var att baka, baka, baka, baka. Baka i massor, hela tiden! Och träna. Varje dag började jag med nån slags hårdträning... Det fick mig också att komma på andra tankar. Kunde börja dagen med att cykla en mil, sen på förmiddagen springa en timme, sen cykla en mil till o sen på kvällen gärna springa en timme till. Ja shit alltså, vilket liv man hade...
 
Börja åka hem till min mamma också, och det blev helg på helg på helg ungefär. Det blev mitt andra ställe att fly till för att bara må bra. Så skönt!
 
I februari skrattade jag även mig till ett sexpack på magen, när det var Melodifestivalen. Ranelid, ja... Alltså.... Han var verkligen orange. Satt och skrattade och skrek tills jag inte fick luft, och på bordet låg det där mandariner... Ja, inget hade nog kunnat passa bättre. Shit vilken kväll!
 
Tog äntligen tag i o fixade mitt bankkort och id-kort, ja stor tjej vare här ja. Kanske dags att ta tag i saker o ting nån gång i livet. Kommer ihåg den 23e februari tillochmed, var så arg på allting, och just den dagen skulle jag ta kortet till mitt id-kort. Ja det var ju passande!
 
    
    
    
 


I mars så är det min månad. Jag gjorde inte mycket speciellt, gick i skolan, var hos mamma och faster mycket. Precis som tidigare alltså. Mina dagar fylldes av träning, bakning och annat. Hade nationella prov, som jag fick högsta betyg på i allting!!! TACK!!!!
 
Sedan den största händelsen i mars var väl att jag fyllde 17. Den 23e alltså. Jag, pappa och min faster spenderade några timmar på släktingarnas restaurang, där vi åt gott och jag öppnade några presenter. Sedan var vi hemma hos min faster för mer presentöppning, en fin och lugn dag helt enkelt. Kvällen innan så var vi i favorit - simhallen och badade bubbelpool och hade det lugnt och skönt. Precis så som det ska få vara, lite vardagslyx!
 
 
     
   
 
 
 

April, då var jag hemma mycket. Började istället umgås med kompisar, och behövde inte lika ofta nått ställe att hela tiden fly till. Jag körde på med min regelbundna träning, och bara var hemma och mådde bra. Så gott som jag kunde ;)
 
Påsken var ju direkt i början av april och påsklovet var efterlängtat!!! Helt random en kväll så åkte jag upp till en kompis för att stanna där några dagar. Och hade jag inte gjort det, ja, då hade det kanske varit stora skillnader i livet nu.. Jag var tillsammans med en i några veckor, som jag träffade ganska komiskt en kväll bara sådär... Ja det var ju inte så seriöst men det var så iaf. Sedan under påsklovet så sov jag en natt hos min kusin, där det var lite fest. Påsklovet var iaf underbart, som jag såg det då, umgicks med de människorna som då betydde allra mest och det var perfekt helt enkelt. Det varade däremot inte längre än så. Som det kan bli...
 
Sedan kämpade jag på som vanligt i skolan, och befann mig återigen ofta inne hos min faster. Tryggt och bäst! Vi gick våra vanliga promenader (låååånga), en var på 7 eller 8 timmar tror jag haha... Men vi hade såå mycket att prata om!!! Ja, undrar hur långt vi gick egentligen under våren.... Måååånga mil!!!! Och hur mycket vi pratade... ;)
 
Jag piercade naveln!!!!! Jag vågade!!!!!!! Det var för övrigt min försenade 17-årspresent av mamma och Micke. Tack!!!! Och tack mamma för att du följde med, och höll lilla fega mig i handen!! :)
 
   
    
      
 
 


 
Maj - månaden som skulle bli mer än vad jag någonsin kunnat tro just då. Och lite till!
 
Den 2a maj började min praktik, jag hade den på släktingarnas restaurang i Örebro. Då bodde jag hos min andra faster, i 2 veckor, och åkte med hennes man varje dag till praktiken, som är en av delägarna där. Det var hårda och jobbiga dagar, eftersom vi oftast var först dit och sist därifrån... På helgen emellan så var jag hos min faster, som jag varit hos så mycket tidigare. Där var även pappa, och det var så skönt att börja ladda om batterierna lite. Den 3e maj så avslutade vi vårat inte så seriösa förhållande, då det var ca. 70 mil eller nått emellan oss. Ja skit samma, det var kul så länge det varade eller vad man ska säga..
 
Här i början av maj började historien ändras radikalt, helt plötsligt så fick jag ett sms, o började få upp kontakten med mitt x sen tidigare, honom som jag tidigare varit tillsammans med i ca 2 år med. Vi hade inte pratat något alls sedan i januari då vi bröt vårat förhållande. Inte pratat på 4 månader, det var första gången på 2,5 år kanske som det hände. Så det var konstigt, en riktig konstig period i mitt liv. Jävligt konstig. Den personen som jag alltid litat mest på, och berättat allt för, fanns inte längre där. Men jag hade hittat mina andra sätt under dessa månader att klara mig på. Och det gjorde jag, och fan vad stark jag blev utav den erfarenheten. En kväll fick jag iaf ett sms, men jag var så skeptisk och var inte alltför snäll tillbaka o så, efter allt...
 
Senare någon dag efter, så satt jag i soffan hos min faster... Jag kommer ihåg detta så väl. Jag fick återigen sms utav honom, som bara frågade vad jag gjorde. Jag skrev att han skulle gå in på msn eller nått, så vi kunde skriva över datorn istället, för jag satt med datorn i knät och orkade inte sitta och smsa samtidigt. Så det gjorde han, kanske 8-9 på kvällen, och där blev vi sittandes till ca 5 på morgonen. Vi skrev, skrev, skrev och skrev. Om allt som hänt, fram och tillbaka. Allt galet som hänt under dessa månader, då vi inte ens haft kontakt med varandra. Inte någonting alls. Vi som känt varandra bäst utav alla andra, så himla länge, hade varit utan varandra och inte ens pratat på så många månader. Ja, innerst inne kunde jag känna att det var så himla skönt att prata med honom, på en normal nivå, innan det förstås spårade iväg om allt annat som inte hörde dit. Men långtjurig som jag är så var jag ändå så skeptisk till att vi ens skulle skriva med varandra...
 
I mitten av maj så började jag någonstans sakna den här personen som jag nu fått upp kontakten med, efter så lång tid. En kväll var jag ute med en kompis, på ett ställe.. Och där träffar jag honom. Han kom fram och började prata med mig, och jag var i stor chock, dels eftersom vi inte pratat på så länge och allting bara liksom... Ja, det var ju som om vi inte hade varit ifrån varandra en enda dag. Innerst inne ville jag bara slänga mig runt halsen på honom och stanna där föralltid, men det gjorde jag inte. Tjurig som jag var så svarade jag bara, men inte så himla mycket mer...
 
Efter den där kvällen så försökte han få mig till att vi skulle träffas, för han ville att vi skulle försöka igen med vårat förhållande efter all skit som nu kommit emellan, jag var däremot alldeles för skeptisk och kände att men vafan liksom, för tredje gången? Klarar vi det? osv...
 
Däremot så gav jag honom en chans, en dag, som jag skulle komma hem till honom, och vi skulle umgås. Då skulle han få visa det han egentligen ville och vi skulle se vart det ledde. Så i slutet av maj åkte jag till honom, var där en hel dag, och det gick inte att beskriva... Alla känslor sen 2-3 år tillbaka bara bubblade upp inom hela mig, och självklart kom allting tillbaka på ett smack. En som jag innan haft så hiiimla mycket tillsammans med. Ja, när jag åkte därifrån så kom den där berömda film-kyssen och efter det så var jag tvungen att rusa till bussen för att åka hemåt...
 
Så kom ändå den där obeskrivliga dagen, den 30e maj. Det var en vanlig tråkig onsdag, men efter skolan skulle jag hem till T igen, killen. För att umgås ännu en dag och se vart vi hamnade. Ja.... Vi kom hem till honom, och där står hans mamma redo för att åka iväg... T hade alltså glömt bort att hans farmor fyllde år just den dagen, och de skulle åka dit för att fira. Men jag hade ju ingen buss att passa in än på flera timmar så jag fick följa med dit... Och det är där det underbara börjar, när man kom dit ihop så trodde redan självklart alla att vi var ett par... Men det var vi ju inte. Jag följde ju bara med. Vi stod ute på altanen, och jag hade bara en t-shirt på mig. Jag sa att jag frös, vilket T's farmor hörde och var så snäll och gick och hämtade en kofta åt mig som hon la över mina axlar... Sedan stod jag där, på altanen, mitt emot T... Och hans mamma stod en bit bredvid honom. Folk stod och pratade med varandra här o där o lite överallt, medan det dukades fram fika på utebordet. Då helt plötsligt, från ingenstans så tar han tag i mina händer.. Och där står vi mitt emot varandra som i en film. Och bara håller varandra i händerna. En stund senare så står jag lite närmre honom och vi står och håller om varandra... Ja, det var väl en chock för hans mamma t.ex som visste om innan att vi inte ens var tillsammans längre då, men i det ögonblicket förstod hon nog... :) När vi sedan satte oss i utesoffan på altanen för att fika, så skrev han ett sms på sin telefon där det stod "Bli min?" på, som han lämnade över till mig. Jag skrev självklart "ja!", och lämnade tillbaka. Där satt jag sedan, bredvid den kärlek som påverkat mig mest, som jag tidigare varit tillsammans i 2 år med, som kärleken plötsligt hoppat tillbaka till, hållande i hans hand, och ätandes smörgåstårta. Ja, den dagen var fan ett mirakel den... Efter allt detta så fick vi senare skynda oss därifrån för att jag skulle hinna med min buss hem som gick vid 7. Vilken eftermiddag... ;)
 
Det här skrev jag efteråt i min blogg, på kvällen när jag kom hem.... :
 
" Vissa personer kan man inte bara sparka ut ur sitt liv, för de har helt enkelt gjort för stort intryck på en. Du har alltid gjort störst intryck på mig när det gäller kärlek. Kommer aldrig glömma hur vi träffades, för snart 3 år sen. Vi har gjort allt tillsammans, kommer aldrig glömma en enda stund med dig. Tyvärr så har vi haft allt för många negativa stunder också, med mycket bråk och skit men det är ju inget och lägga energi på nu. Tror vi har lärt oss ganska mycket av att vara tillsammans ändå, vi kommer iaf aldrig mer göra om samma misstag. Hade ändå nästan 2 helt underbara år med dig, aldrig älskat någon på samma sätt.. Och har aldrig känt mig så trygg med någon. Vi hade allt som många önskade, men var för dumma för att inse det. Det är verkligen något jag ångrar och det får bara inte hända igen. Det här året har rent utsagt varit rätt åt helvete, har aldrig mått så jävla dåligt som jag gjort när jag inte haft dig vid min sida. Hade inte någon att berätta allt för, någon som lyssnade på samma sätt som du gjorde, någon som ställde upp på samma sätt som du alltid gjorde, och någon som alltid var på min sida. Från januari och fram tills för typ en månad sen så har vi inte haft nån kontakt alls, och det är det jobbigaste som jag varit med om med tanke på att vi har haft kontakt konstant i nästan 3 år innan det... Har verkligen mått sämst utan dig och vill aldrig mer uppleva det. Hoppas uttrycket tredje gången gillt stämmer in här. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, och klarat allt så länge vi haft varandra! Våra minnen är guldvärda, vi hade tillochmed likadana ringar på fingrarna, alla ställen vi har varit på tillsammans, alla tokigheter och konstigheter vi gjort tillsammans, alla spel vi har spelat, alla konstiga maträtter vi har gjort, alla fula och knäppa kort vi har tagit, alla saker vi har pratat om, allting är saker som jag bara skulle kunna göra med dig. Du är verkligen speciell. Så nu tycker jag att vi gör resten av året till något riktigt bra och hoppas på många fler år också såklart! Men först av allt, en riktigt betydelsefull och fin sommar! Vi har mycket tid att ta ifatt älskling. Nu gör vi inte om samma misstag igen. Aldrig nånsin. Love! "
 
Ja.... Maj, maj... 30 Maj. Vilken underbar dag! ♥
 
  
   
  
 


 
Och så var det dags för juni... I början var jag hemma endel, njöt av vädret som var fantastiskt på försommaren.. Sedan äntligen så slutade skolan, och det var nog det skönaste på länge! Efter det så spenderade jag i princip hela sommaren hemma hos min finaste älskling. Vi tog massa kort och larvade oss, solade, badade, och gjorde sånt som hör sommaren till.
 
På midsommar så hade jag besämt att fira med min älskling. Vi skulle vara hemma hos honom och hitta på något mysigt och roligt. Men istället så blev det plötsligt ändrade planer, och vi skulle till Vingåker istället. Där bor hans moster och hennes man. Så vi åkte dit, jag, älskling och hans mamma. Där stannade vi över en helg och firade midsommar, och det vart den bästa någonsin. Jag var där sommaren innan med honom och sov i deras husvagn på gården, och spenderade någon vecka där. Ända sen dess har jag varit så förälskad i deras ställe. Det är såå fint, mysigt och jag trivs så himla bra. Så gissa om jag blev överlycklig när älskling berättade att vi skulle fira midsommar där istället, och sen att vi även denna gång skulle sova i husvagnen... ;)
 
     
    
    
   
 
 
 


 
 
Juli... Då var det en ganska speciell grej som hände. Denna händelsen stavas: GOTLAND.
 
Den 15e till 23e juli åkte jag till Gotland med mamma, Micke, och mina lillasystrar Alicia och Clara. Det var första gången jag var där och det var en mysig resa. Vi bodde i en liten stuga i Ljugarn (helt fel sida av ön.) så i princip varje dag åkte vi över till Visby (rätt sida av ön), där det var soligt, varmt och skönt. Dock inte för oss som kom ifrån Ljugarn där det nästan varje dag var 12 grader och regn. Så där kom vi fullt påpälsade i jeans och tjocka tröjor, över till Visby, där folk gick i linne och shorts... Hahaha. Trots mycket bilåkning hela veckan då vi bodde på helt fel sida av ön, så hann vi med mycket. Mysiga promenader, kolla på tornerspelen, kolla på raukar, besöka botaniska trädgården, fårö, sitta vid hamnen spanandes på båtar och ätandes glass, äta langos (<3<3<3), kolla in fina butiker såsom Kränku, och vad det där andra nu hette.... Där de sålde mycket kryddor. Ja, jag kommer inte ens ihåg haha. Men fint var det, skulle gärna vilja åka dit igen, dock skulle jag bo i Visby då. Och så skulle jag inte åka dit när det var Stockholmsveckan.... Många snobbiga ungar som kom indrivandes med miljonklass-båtar och tog över hela Visby. Men, annars var resan bra!
 
    
 
 
   
  
 
 


 
 
Augusti. Det var en rörig månad med skitväder och skola som började. Släppa sommaren som nästan aldrig kom och redan börja om ytterligare ett år. Näst sista året. Jag fick ett ryck en dag och färgade håret rött. Helt random. Det var lite ovant, men helt okej ändå. Resten av månaden hade jag fullt upp i skolan, sov bort i princip varje eftermiddag och sedan pluggade på kvällarna. Väldigt rolig månad, eller inte... :/
 
 
 


 
September, då hände väl inget speciellt alls... Det var en sån månad med ganska dåligt väder, så det blev oftast hemmakvällar med massa olika filmer. De få dagarna då det var bra väder så var jag ute och gick promenader, skönt. Sedan var det marknad och den kvällen kommer jag sent glömma... :) Ja, resten av tiden vet jag inte vad jag gjorde, har knappt skrivit något under denna månad alls i bloggen så jag antar att det var fullt upp i skolan, precis som vanligt i dessa månader.
 
     
    
 
 
 
 
 

 
I Oktober så krånglade jag rejält. Fick för mig att byta skola, så det gjorde jag. Till Plusgymnasiet i Örebro, men det höll inte mer än i någon vecka då jag bara kände för att gå klart skolan så snabbt som möjligt istället för att byta linje och behöva gå om ett år. Ja, ibland vet jag inte vad jag håller på med alltså... Tänk att något som kändes så himla rätt blev så jävla fel rent utsagt. Fick tack och lov fortsätta på Pihlskolan, på samma linje som innan. Tack!
 
      
 


 
November, det var en jävligt hård månad med tanke på skolbytet månaden innan, så när jag väl kom tillbaka så stod jag där med alla arbeten. Ja, jag låg rejält efter med precis allt, så det var bara att ta igen det. Jag skrev, skrev, skrev och mailade in arbete efter arbete till olika lärare... I princip alla helger försvann men det fick det vara värt, för tillslut så var jag ju äntligen ikapp med allting. Guuud vilken börda som lyftes av axlarna när allt var klart!!
 
Jag mådde ganska dåligt under månaden med tanke på alla påfrestningar som var, alla måsten hit och dit. Och det var verkligen inte lite heller. Så det var riktigt jobbigt med andra ord. Många dagar var jag hemma och mådde illa, tror det var alldeles för mycket som snurrade i mitt huvud hela tiden faktiskt.
 
De få dagarna som man hade tid över så umgicks jag med kompisar, annars hade jag näsan i skolböcker dag ut och dag in. Väldigt givande....
 
  
Och så december, årets sista månad. Det har varit en riktig mys-månad. Snö har det varit gott om och riktigt kallt har det också varit.
 
Jag åkte till min faster endel i Örebro, spenderade bara någon dag här och där därinne. Alltid härligt att komma dit och prata bort några nätter med någon som verkligen vet vad man menar o tycker.
 
Andra dagar så har jag umgåtts med kompisar, och haft ruskigt roligt. Älskar verkligen o umgås med människor som man tycker om, kan prata med och sen självklart delar samma humor med. Bättre kan det inte bli! Många roliga kvällar att minnas! :)
 
Den 16e så var det dags för det årliga julbordet, med min släkt. Som vanligt var detta på restaurang Svalan och det dök upp många ansikten som alltid annars. Mycket gott att äta, och några trevliga timmar. Speciella creds till efterrätterna, omg, sååå underbara.
 
Sedan var det julhandling på g, blev en dag i Örebro med pappa och faster. Hittade fina grejer precis som jag hade tänkt och ja, det var kul.
 
Tillslut kom även julafton och det var en otroligt mysig dag med folk här hemma hos älskling, mycket god mat och massor med fina julklappar.
 
Jag har sovit ut massor och bara varit mig själv. Äntligen kunnat slappna av, göra vad jag har velat, när som helst på dygnet, och ja bara fått må bra helt enkelt. Den här månaden har varit den bästa på länge och allmänt bara mysig. Så himla mysig.
 
    
   
 
 
 
 
 


 
Nu är det nyår och sista dagen på året. Jag, min pojkvän, en av hans kompisar, hans mamma, moster med man, och bror och hans tjej kommer att vara här och äta gott och må bra. Vi ska först och främst fira älski's moster som blir 65 år idag, så det blir fika med tårta på eftermiddagen. Sedan senare på kvällen så blir det en god förrätt med filodeg, salami, brieost och fikonmarmelad. Varmrätten blir rostbiff med potatisgratäng och till efterrätt blir det frukter och grädde. Efter det blir det massa annat mys med ännu mer godsaker och sedan skåla in det nya året vid tolvslaget. Ska försöka ha kameran nära till hands så det blir några bilder iaf. Kan ju vara kul att ha längre fram, kolla tillbaka och minnas. :)
 
 
Och därmed så var även min årsresumé klar. Kan ju säga att det har tagit ett bra tag att skriva detta och jag är glad att det är över nu haha... Men mycket av detta är som sagt för min egen skull, att kunna gå tillbaka och kolla och minnas. Därav alla bilder... :) Fick ganska ont i magen av att skriva detta vissa stunder, med tanke på allt galet som hänt, men nu är det gjort iaf. Den personen som har orkat läsa igenom allt detta förtjänar verkligen en stor puss! Nu ska jag ha en bra nyår och hoppas och önska att 2013 blir ett bättre år än 2012. Även om det slutade bra. Om jag tänker tillbaka ett år från nu, så hade jag nog trott att mitt liv skulle sett ut precis såhär. Eller i stora drag. Liksom haft min pojkvän och allt. Men att jag hade varit med om allting annat som hänt under året, det hade jag aldrig kunnat trott eller ens kunnat drömt om. Men det blev som det blev och det slutade bra. Tack och lov! Snälla, låt 2013 både börja bra och sluta bra! Och vara bra alla dagar där emellan... :)
 

 
Gott nytt år på er och god fortsättning!!
 
 
 
 
 

söndagsnöje

godmorgon! eller nått.. har tagit mig upp ur sängen även om jag skulle vilja ligga där måånga fler timmar. somnade inte förrän halv 4 - 4 inatt och sen drömde massa konstigt under de få timmarna som jag sov.. fan va ovärt... om en stund blir det en sväng till örebro för att hämta nån av älski's kompisar, blir väl skönt att bara åka bil en stund... jag älskar att åka bil haha. ju längre desto bättre :) ... hörs säkert sen!

löööördaaag

idag var jag uppe ganska tidigt, vi fixade och städade lite här. vad jag sen har gjort resten av dagen kan jag inte riktigt svara på, jag har ingen jäkla aning faktiskt!! suttit o kollat på tv och fixat med det ena och det andra, och timmarna har bara försvunnit iväg... nu var första gången jag startade datorn, så allting har bara blivit bortglömt haha. men det är skönt med såna dagar också! :)

film-soffa-säng

ikväll har jag bara tagit det lugnt... kom tillslut upp ur soffan och in i duschen iaf, så nu känner man sig ren o fin igen! efteråt så kollade jag på i rymden finns inga känslor, som gick på ettan. den var riktigt bra, och det var första gången jag såg den. har tänkt hur länge som helst att "den ska jag kolla på någon gång..." men det har liksom aldrig blivit av. nu däremot, när jag såg att den skulle gå ikväll, så tog jag tillfället i akt... nu sitter jag i älski's soffa (byter från soffan i vardagsrummet till soffan hit =lat), o kollar på lite saker. ska leta upp en rolig grej o sen blir det nog att sova... imorn måste vi gå upp tidigare o fixa här i rummet, för det kommer en kompis till honom som ska vara här i några dagar över nyår o så, o ska ha dator o allt med sig. så plats måste göras vid databordet, och flytta lite på tv-bänken osv så att det får plats med en till stol o dator vid databordet. ja, en hel del ska fixas. men det är morgondagens uppgifter! nu säger jag godnatt för idag. :)

matkoma

för en stund sedan åt vi tacos, körde i mig alldeles för mycket så nu sitter jag i matkoma här i soffan... jaja, ska försöka ta mig upp snart o hoppa in i duschen. man vill ju lukta gott o känna sig fräsch! plus att man känner sig piggare då.. :) ja, det var ju bara det där med att ta sig upp också ja... hehe...

wait for dinner

goddag! idag var jag lika dålig igen o stängde av alarmet vid 10 och vaknade sedan vid halv 12. hehehee, standard! sedan har jag inte gjort mycket alls, var iväg med älski, hans mamma och moster en sväng till ica för en stund sen o handlade in till dagens middag, som blir tacos. muuuuuums! har inte ätit det på ett tag nu, konstigt för att vara vi liksom. men idag blir det och jag längtar såå, för jag har inte ens orkat äta frukost än... :p
 
nu ska jag kolla runt på lite sidor, hörs säkert senare :) pussen

mig i ett nötskal

klockan var runt 7, så frågade jag älski om han ville följa med mig till affären. blev så sugen på chips och dip, så då gick vi iväg. väl framme på affären så hittar jag bara gräddfilen och dipen, för lättsalta chips fanns det inga kvar. suck, jag köpte iaf gräddfilen och dipen, sedan gick jag över till affären nästan bredvid och köpte lättsalta chips där istället. så nu hade jag 2 påsar, samt att älski gick med denver (hunden). så när vi kommer hem, innanför dörren, så ska jag ställa in gräddfilen i kylen, men påsen är borta?!?! står i hallen som ett frågetecken men där står bara påsen från ica (med chipsen i) jahaa.... blir så snurrig i huvudet, tänkte att jag tappade den utanför dörren eller så.. jag och älski går ut, kollar, ser ingenting på en lååång bit av vägen bort mot torget... suck alltså!!! hasse är snäll och erbjuder sig att köra oss bort till torget igen, ifall jag kanske glömde kassen vid ica. vi åker tillbaka samma väg som vi gick, och vid halva vägen, ungefär vid sporthallen, så ligger där min pekås-kasse med gräddfilen och dipen. jaha ja, hur i helvete gick det till?! hur kan man inte märka att man tappar en påse? helt galet! var så jävla säker på att jag hade båda kassarna ända in på parkeringen här. men nej, så fel man kan ha. nu är iaf kvällen räddad när jag har mina chips, och min dip. tänker tillbaka och inser att vilken jävla tur jag hade, tänk om jag hade tappat den andra ica-kassen istället.... den låg min plånbok i. ja då hade kanske bankkort, id-kort och allt möjligt kommit bort. så tack och lov var det rätt påse som kom bort, men ändå lyckligtvis så hittade vi ju den igen... haha, det här är då alltså min vanliga tur. en helt vanlig dag när man heter jennifer lundh. jag lyckas då med precis allt!

blondie or not?

 
idag ställde vi alarmet på 10, så vi inte skulle sova till 1-2 o sova bort halva dagen som alltid annars. gick dock upp halv 11, men det är ju framsteg iaf. och det var så skönt att komma upp i ganska okej tid. åt frukost för ovanlighetens skull, och sen gick jag och älski ut med denver på en ganska lång promenad. tillslut hamnade vi på torget och jag köpte cola, sen fastnade jag vid hårfärgerna. det drar verkligen i fingrarna, för jag vill sååå gärna ha tillbaka mitt ljusa hår. även om jag tycker att jag passar bättre i mörkt, och de flesta runt omkring också tycker det. menmen, nått saknar jag med mitt ljusa hår, dock vågar jag inte färga eftersom då kommer det bli orange/gult. blä.. då ska man krångla och slinga en massa o hålla på, men jag har så dåligt tålamod så vill bara få allt klart på en gång! jaja, ska tänka ordentligt... när jag väl har ljust hår sen, så vet jag att det bara dröjer en liten stund sen så tänker jag typ "men hur i helvete ser jag inte ut egentligen!", o sen färgar jag mörkt igen. ja, jag kan mina rutiner... haha. nu ska jag fortsätta kolla lite på tv, sen blir det väl mys resten av dagen... bara ta det lugnt, o jag älskar det!
 
 
denver är iaf nöjd efter morgonpromenaden!

äntligen får jag vara bara jennifer

idag har jag duschat och använt ny duschtvål, schampo och balsam, rakhyvel och rakgel mm. benen är sååå lena o fina och gott luktar man! tack svärmor :) snart blir det varma mackor i massor som vi ska äta. senare ikväll ännu mer ris a la malta (♥). och jag fortsätter sitta här i min mysiga tröja (tack vonna & hasse!), och bara myyser och kollar runt på lite olika sidor.. :) jag älskar det här, ingen stress, inga måsten, bara lugn och ro, ta dagarna som de kommer, göra vad man känner för - vilken tid som helst på dygnet, och bara få vara. bara sitta här i lugnet och vara sig själv.
 

slänger in en julhälsning

helt plötsligt började jag sakna min blogg litelite.. :) har det iaf otroligt bra, och har haft de här dagarna också. med min pojkvän, hans mamma, moster och hennes man så får man inte tråkigt. älski's storebror och hans tjej var förbi igår också några timmar. älskar den här släkten! ♥
 
igår på julafton så var hela dagen så mysig. upp tidigt o duscha o fixa sig, sen dök det upp lite fler som kom hit, gott o äta, sen mys framför kalle (standard), o sen en fikastund i samband med paketöppning. är såå glad för alla julklappar, och nöjd. verkligen! tänk att alla ni känner mig så bra :) fick massor med lukta gott grejer, tjejsaker helt enkelt. och kläder som jag tjatat om länge, o så haha. är jättenöjd iaf! tack så sjukt mycket till min pojkvän, svärmor (hehe), pojkvännens moster med man, och pojkens storebror med tjej. även till pappa och min faster som jag inte träffade, men ändå hade paket ifrån som jag öppnade igår. tack tack tack! igår gick alla o la sig runt 11, förutom jag o älski förstås, som satt uppe i rummet o pysslade runt lite med tända ljus osv.. verkligen en mysfaktor!
 
idag har jag ätit ännu mera julmat, gjort ris a la malta som vi ska äta om någon timme, MUMS! åt det för första gången förra året här och fullkomligt älskade det. så jag längtar tills ikväll då det blir andra gången... sen blir det mys med maaassa tända ljus, precis så som det ska vara.
 
tyvärr så fotograferar jag inte så mycket längre, knappt överhuvudtaget faktiskt. förut sprang jag runt näst intill varje dag och tog kort, tog kort, och tog ännu mera kort. jag har ju trots allt min älskade systemkamera, men den liksom bara ligger där inne på hyllan i sin kameraväska... även vid såna här tillställningar eller speciella tillfällen så blir det liksom inte att kameran kommer fram. den glöms mestadels bort, men älski brukar ha fram den till och från iaf. blir dock aldrig några foton på människor, oftast bara nått knäpp hit o dit på nån katt här och där... så sjukt tråkigt, jag vet!!! försöker bättra mig, men det blir ändå inte att man tar fram kameran och ba: "kom, nu ska vi ta kort här"... har försökt få med min pojkvän på kort och tjatat HUUUUUUUR länge som helst, men nejdå. helt jävla omöjlig. det finns visserligen typ 10000 kort på oss tillsammans, men dom är ca 2 år gamla, suck!.... känner att min blogg lider utav detta eftersom den är så himla tråkig utan bilder. och att jag själv inte har kort som jag kan kolla tillbaka på... ja, kanske ska försöka ändra på det här... som jag jämt tänker, sen går jag ändå och lägger tillbaka kameran på sin hylla... i sin väska...
 
har några få kort som tagits under gårdagen, kan visa några. sen önskar jag er en trevlig jul"helg"...! :) jag kommer ha det så trevligt, och släktingarna här, ja dom stannar ända tills den 1a januari. känns sååå lugnt och bra, ja, jag känner mig glad över att äntligen kunna säga att jag mår BRA! jag känner mig lugn, och inte stressad. inte alls. god jul läsare!
 
 
min bebis ♥ 
 
 

bloggpaus

nu tar jag en bloggpaus härifrån. mår ganska dåligt, o sen är det mitt uppe i jultider osv. får se när jag känner mig lockad att skriva nästa gång... några dagar kommer jag vara frånvarande iaf. puss&kram sålänge!
 
är det någon som vill följa mig på instagram så heter jag jenniferlundhh där. kommer oftast upp bilder dagligen.

100 frågor

Har så tråkigt så jag sätter mig o svarar på 100 frågor, det är ju alltid ett bra tidsfördriv iaf...
 
 
 
 SENASTE:
 
1. Dryck: vatten
2. Telefonsamtalet: pappa
3. SMS: pappa
4. Sång du lyssnade på: panda da panda - titta på nån annan ♥
 
HAR DU NÅGONSIN:

5. Gjort ett sugmärke: haha, ett antal!
6. Dejtat någon två gånger: inte för att man direkt planerat en dejt osv, men när man gått ut ihop innan man var tillsammans så räknades det väl som dejt... så isåfall, ja.
7. Har någon varit otrogen mot dig: nej
8. Varit kär: ja!
9. Förlorat någon speciell person: ja
10. Varit deprimerad: haha ja, är typ känd som "ms. negativ"
11. Varit så trött att du somnat sittandes: ja..
 
DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. svart
13. grön
14. röd

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: ja!! ♥
16. Fått ditt hjärta krossat: ja...
17. Skrattat så att du har börjat gråta: haha självklart!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: ja!
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: yes..
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: jaa
21. Kysst en kompis: ja...

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: ingen aning, använder inte det längre
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 1 eller 2 :)
24. Har du några husdjur?: 2 kattisar
25. Vill du ändra ditt namn: nej, jennifer är väl helt okej.
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: åt på släktingars restaurang o firade efteråt osv
27. Vilken tid vaknade du idag: 6.30
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: satt o störttjöt o va livrädd för det kändes som jag skulle spy..
29. Någonting som du längtar till: julafton, nyår, min födelsedag!
30. Hur är vädret hos dig just nu: mörkt, kallt, snö... :)
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: att jag hade körkort!
32. Vad lyssnar du på just nu: your favorite martian - friend zone <3
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha ja, faktiskt
34. Vad gör dig irriterad just nu: en hel del :/

OM DIG:

35. Ålder: 17, snart 18!!!!
36. Vad är ditt namn: jennifer lundh
37. Singel/upptagen: upptagen!
38. Stjärntecken: vädur
39. Kille eller tjej: tjej :)
40. Grundskola: lindskolan och klockarhagsskolan
41. Gymnasium: pihlskolan
42. Högskola: inget jag börjat på än, eller ens vet om jag ska.
43. Hårfärg: mörkbrunt, har dock blont egentligen..
44. Långt eller kort: ganska långt nu! :)
45. Längd: 1,62.. ? eller nått sånt :(
46. Vad gillar du hos dig själv: mina ögon!
47. Piercing: naveln, öronen om det räknas.
48. Tatuering: ingen, kanske om nått år eller så. vill ha en stjärna på höftbenet :)
49. Höger eller vänster: höger om det handlar om högerhänt eller vänsterhänt :p
 

DIN FÖRSTA:

 

50. Kyss: ute, mitt i vintern, osv..
51. Operation: har aldrig gjort nån
52. Piercing: öronen om det räknas, annars naveln..
53. Tatueringen: har ingen!
54. Bästa vän: typ amanda i örebro.
55. Sport: ingen... :$
56. Husdjur: katter <3
57. Vaccination du minns: stelkrampsspruta?
58. Konsert: enda "konsert" jag varit på är en spelning med brolle. men den va awesome!
59. Barndomskompis: sanna!
60. Alkohol du drack: cider

 

JUST NU:

 

61. Äter du: ingenting
62. Dricker du: ingenting
63. Är du på väg att: byta låt i spotify
64. Lyssnar du på: panda da panda - taggatråd!
65. Väntar du på: ingenting, himla drygt...

 

DIN FRAMTID:

 

66. Vill du ha barn: ja, nån gång så.
67. Vill du gifta dig: kanske
68. Karriär i åtanke: ingen alls faktiskt. är helt vilse

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

 

69. Läppar eller ögon: ögon ♥♥
70. Kramar eller pussar: både och!!
71. Kortare eller längre: längre :)
72. Yngre eller äldre: yngre eftersom min pojkvän är 10 månader yngre :)
73. Romantisk eller spontan: spontan, no toffel
74. Snygg mage eller snygga armar: hm.. båda, men ääälskar magar
75. Tatueringar eller piercingar: piercingar.
76. Känslig eller inte: självklart känslig men inte till överdrift
77. Ragg eller förhållande: förhållande ofc!
78. Bråkstake eller tveksam: badboy. haha!

 

HAR DU NÅGONSIN:

 

79. Kysst en främling: neeej.
80. Gjort något sjukt spontant: ja, haha
81. Tappat glasögon eller linser: aldrig haft något utav det!
82. Haft sex: ja.
83. Krossat någons hjärta: ja :/
84. Har någon krossat ditt hjärta: ja...
85. Har du blivit arresterad: haha nej!
86. Dissat någon: ja?
87. Gråtit när någon dött: ja. gråtit. massor.
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): haha, vi alla har varit i friend zone!!

 

TROR DU PÅ:

 

89. Dig själv: dåligt med det nu för tiden, men i stora drag, ja.
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: nej, inte såkallad "kärlek"
92. Himlen: ja
93. Tomten: nej
94. Att kyssas på första dejten: nej,
95. Änglar: ja

 

SVARA ÄRLIGT:

 

96. Varit otrogen: nej
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej!
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: kärlek, vänner, lycka
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: haha.. har försökt iaf.


jävla vinter

varit med om en riktigt jobbig natt, illamående och sömnlös och suttit i sängen för att det ska kännas bättre i magen, och bara massa krångel. fan alltså! jag har inte tid med detta. förra jullovet satt jag i pyjamas i soffan o var sjuk typ 2 veckor av 3. det får bara inte hända igen! jävla vinter vad jag hatar det alltså, blir alltid såhär sjuk. kan ju inte ens gå utanför dörren utan att man ska bli liggandes. och kläder i massor har jag på mig också, ja alltså jag vet inte vad man ska göra, förutom att ligga här i sängen cch vila...? isåfall är det väl lov typ nudå, wiiie. längtar tills på måndag och julafton iaf, det ska bli mysigt ♥

underbaraste ni

idag var det skola, hade typ oseriösa lektioner hela dagen, lite betygssamtal och sedan massa lekar osv. bara sista lektionen som var seriös på hela dagen, menmen. efter skolan fixade jag mat och åt, hoppade i duschen och fixade mig lite o sen träffade jag a, b och c. haha! härligare människor får man leta efter. såg även typ ett av de finaste rummen ikväll, c's. shiiiit alltså, me want <3<3<3 o sen tror jag att jag har skrattat mig till ett sexpack snart!! har verkligen kramp i magen efter hur många skrattanfall det blev ikväll... men tack som fan för kvällen, den behövdes verkligen! o nu ser man inte varann på 3 veckor.. :( men det ska bli skönt med lov, o om exakt 3 veckor så är första dagen i skolan igen. fyfan va skönt o börja på en onsdag, älskar onsdagar <3 ni gör mina dagar!!

17 december

idag har jag typ sovit bort halva dagen som vanligt, eftersom jag somnade runt halv 4 imorse, vilket tydligen har blivit standard. kan verkligen inte somna i normal tid längre.. jaja, har ätit lite frukost och duschat, sedan fastnade jag här. ska kolla upp lite grejer, senare blir det att äta och efter det passa in någon buss mot Örebro. åker in dit ikväll så jag kan julhandla direkt på morgonen imorn. fortfarande ingen aning vad jag ska köpa, men det hinner nog lösa sig.
 
 

släktens årliga julbord

 
imorse hade jag ställt klockan på 8, stängde tydligen av både mitt och älski's alarm, och vaknade sedan 10.. ja jag är ju inte förvånad iaf, haha. just den dagen som vi ska på julbord med min släkt.. slängde mig in i duschen fort som fan, åt en macka, sedan sminkade mig o klockan sprang fram... älski hade duschat o klätt på sig sen var väl han klar typ. cirka en kvart innan vi skulle åka så hade jag inte lockat håret än, men konstigt nog så hann jag det på 10 minuter, sen var det bara o klä på sig o gå ut. min kusin och hans tjej hämtade oss 10 i 12, sedan åkte vi mot örebro o va framme vid restaurangen precis innan 1. julbordet skulle börja 1, men eftersom fler var så sena så väntade vi in allihop.. halv 2 kom de sista så sen var det bara upp o hugga in på buffén.. fan va gott det var med julmat då! hämtade mat 2 vändor, sedan en stor tallrik med massa efterrätt, var så obeskrivligt gott, kladdkaka med grädde, chokladpudding, pepparkakscheesecake (grrr!) och maaaasssa nötter, godis och kakor. kändes som om man rullade därifrån och ut till bilen... några timmar senare åkte vi iaf med samma bil hem och vi sov ungefär hela vägen... men det var riktigt roligt att träffa släkten o alla småbarn som är med, det är typ på vårat årliga julbord som man träffas... så ja, vi ses väl nästa år då! hoppas hoppas hoppas att jag kan köra dit själv då!!!!! *vill ha körkort nuuu!*
 
efterrätten var det enda som jag fick en dålig iphonebild på, men jag bjuder väl på den bara för att vara snäll. :)
 
 
 

wonderful saturday

 
 
hejsvejs! "imorse" vaknade jag runt 1, helt galet haha. men la mig väldigt sent inatt så inte så konstigt.. har ätit frukost, o sen typ.. inget mer. sitter o kollar runt lite på datorn, måste hitta en jävla julklapp åt min älskling innan jag får panik snart alltså!!! vet verkligen inte vad jag ska köpa, eller ens när jag ska kunna ta mig in till örebro. är ungefär fullt i skolan varenda dag sista veckan... shit alltså, men det blir nog på tisdag jag åker in tidigt... för på måndag ska vi servera på loka brunns personalfest, från 3 på eftermiddagen till 12 på natten. sen onsdag måste jag vara med och göra missade prov osv.. sen på fredag är det äntligen avslutning och då välkomnar jag ett efterlängtat jullov! ska bli så himla skönt. men kommer sakna alla bästa människor som man inte kommer träffa på flera veckor, inte okej. :(
 
om nån timme eller så så ska jag och pälski börja göra tacos och fixa fint tills hans mammi kommer hem. lite vardagslyx o överraskningar är ju aldrig fel. sen blir det kanske lördagsmys och nån bra film eller nått. är såååå himla chipssugen, inte ätit det på länge nu. väldigt duktigt av mig! och att jag inte har ätit choklad på månader, det är verkligen framsteg av lilla chokladberoende mig!
 
 

ni som får mig att skina upp efter vilket fall som helst

 
 
 
hejs! kom innanför dörren för en stund sedan... vid 3 ungefär så drog jag till anton, och där var brian. vi satt och spelade kort en stund först, och sen lagade anton mat till mig, TACK!!! efter att vi spelat massa olika kortspel så kollade vi lite på film... sen böda camping, satt o pratade osv.. sen senare på kvällen så drog vi ner till ishallen för att träffa några fler o kolla på hockey. hällefors vann, weeeiii, good job! sen kom vi därifrån typ just innan 10, och sen stod vi och pratade en bra stund innan vi gick hemåt åt varsitt håll. så himla underbar dag, tack för den bästa ni! ni är guldvärda! ♥
 

friday, i love you

äntligen fredag!!!!! fyfan va skönt!! sitter i sängen o myser med datorn, har även fått igång så att jag använder det trådlösa nätverket, och behöver inte springa med en kabel fram o tillbaka varje dag nå mer, (bara för att kunna stänga dörren på nätterna, haha)... så det är ju positivt! sen har jag haft en helt okej svenskalektion imorse, vi hade debatt i klassrummet, och som vanligt så spårade det ur när vi skulle sitta 3 mot 3 och debattera. men sjukt kul ju, hahahh. dock träligt att man blir så lätt arg och börjar skrika på varandra, så är dom mitt emot en ens bästa vänner, menmen, va gör man inte för bra betyg ;) nu ska jag fixa lite grejer... senare blir det tacos till mat o ännu senare kanske det blir o träffa några trevliga människor :) det märks vad dagen bjuder på.

litet glädjerus såhär på kvällen

har i fleeeera år haft massa vikt- och kroppskomplex, o alltid varit mullig. tränade mycket förut, men det läggs ofta på hyllan med tanke på allt annat som händer.. det här året har varit så fullspäckat och maaassa saker har hänt! därför har jag varit typ noll aktiv på senaste tiden... har inte tränat nått på flera månader, det enda jag har gjort nu i några veckor är att tänka lite mer på vad jag stoppar i mig, har undvikit onödiga saker, men ändå ätit lite chips på en helg osv, men annars bara mat som vanligt, o inget godis i veckorna. detta har tydligen gett resultat när jag ställde mig på vågen för en stund sedan (inte vägt mig på en månad kanske), och vågen stod nu på -3 kg! wiiieee!!!!! blev typ jätteglad efter det! eftersom jag inte tränat nått alls, utan bara undvikit onödiga saker de flesta dagarna i veckan! :) nu ska jag sova, om jag kan... (är hyperaktiv) ... =älski kommer inte ha så kul i några timmar....

100 dagar

helt plötsligt började jag känna mig sjukt arg och ledsen. fattar inte vad som är fel med mitt humör ibland alltså... fick iaf en liten gnutta hopp och förväntan när jag gick in på min kära iphone och fick syn på detta....

100 DAGAR BARA!!!!!!! WEEEEIIII
new

eftersom det inte finns nån ny bild på mig här, så tänkte jag vara såå snäll ikväll och slänga in en som är några dagar gammal bara..


lilla nobel & volleybollturnering

imorse vaknade jag och mådde i princip lika dåligt som igår, men pallrade mig iväg till skolan iaf. vi var i folkets hus på morgonen och där var det luciatåg med massa sånger, sedan skolans tradition med lilla nobel, där priser delades ut för dikter, noveller och egna tankar. så lästes första pristagarnas bidrag upp. helt okej morgon. sedan var det fika med bulle, pepparkakor och julmust. efter det var det bara att dra iväg till sporthallen där vi skulle ha volleybollturnering i ca... 6 timmar eller vad det nu tog.. haha. var sekreterare och det gick bra, satt och fyllde i poäng osv på olika lappar hit å dit... :) när det var klart så åt vi ute, inte helt fel!! sen somnade jag tydligen i sängen och har legat där o sovit i en timme ungefär. imorgon är det äntligen fredag och såååå skönt o sluta 11, sen helg! nu ska jag leta upp nån bra film och kolla på :) puss

12/12/12

dåligt med uppdateringar här. var borta hos min faster i helgen, handlade lite grejer o klädde hennes gran osv.. igår och idag har jag i princip legat i sängen o varit sjuk, helt galet att det aldrig går över... blir bara mer o mer förkyld, tung i huvudet och allt möjligt skit. usch, säkert mycket pågrund av att man är ute i ca 18 minus grader... menmen! nu ska jag slå på någon bra film, önska att jag hade massa chips som jag inte har :( , och försöka bli lite friskare... pusss

Ouups

Bloggen har varit nere fredag tills idag. Har inte ens kommit åt en dator o skriva det på, nu mobilbloggar jag iaf från bussen och är hemma om en timme ca. Ska uppdatera ifatt senare :) puss sålänge!


uppfinnarna

ligger o kollar på uppfinnarna, det har ju varit så grymt bra! nu var det dock slut haha... jaja, ska snart packa färdigt till imorn sen blir det väl dryga i ännu fler timmar innan sovdags. svenska imorn till 11.20 sen buss till örebro.

bästa faster

imorn åker jag till min faster, ska bli så himla skönt o få träffa henne igen! våra speciella pratstunder som håller på timme efter timme... :)
supermysigt! ett stort plus är ju att hon har badkar hemma också, ska bli så himla skönt att bara få lägga ner sig i ett varmt bad! har inte det nån annanstans så. längtar!! ska nog ta med kameran också, kanske kan få ihop en o annan bild iaf :)

my hair

guuuud va jag vill ha ljust hår igen! Och mycket längre! Men lite långt har det ju blivit iaf! :)


onsdagar i mitt ♥

idag har det varit en lång dag... hade sån stor lust att bara vända på mig imorse o somna om... menmen, eftersom att onsdagarna är roligaste dagarna så i princip tvingade jag upp och iväg mig själv. hade sån huvudvärk efter första lektionen så var inte långt ifrån att gå därifrån, men jag stod ut o stannade kvar, ända till kl. 4. det var det helt klart värt kan jag ju säga iaf! bara teoretiska lektioner, men det är ju min starka sida + att härligare människor kan man fan inte hitta! så jävla klockrena alltså. älskar verkligen onsdagar! imorn är det tyvärr en segare dag men ska försöka ta mig iväg iaf. känner mig verkligen seg o dålig, men det är som vanligt i dessa tider då... -.-'

har testat under hela eftermiddagen/kvällen o loggat in på blogg.se men det fungerade aldrig, vet inte vad som är fel... o nu när jag loggade in så fick jag syn på att det skulle vara typ uppdateringar eller nå sånt där grejs vid halv 12, till typ 8 imorn?!

tur att jag hann in en liten stund iaf då..: :)
puss o godnatt

hejsvejs

kom hem för ca en timme sen från örebro. var riktigt kul där idag! var med älskling, träffade en snäll oliver o sen faster en stund också! :) fixade lite allt möjligt. svinkallt ute som det är så är det himla skönt att det äntligen kommer värme från elementen här inne! blir nog första natten vi inte behöver frysa... jaja, nu ska jag kolla färdigt på family guy o sen fixa lite till skolan imorn..

4 december

godmorgon! imorse vaknade jag kvart över 8, men gick upp 9... kokade ägg duktig som jag var, och sen tog jag och pälski 10 bussen mot örebro, är en del viktiga saker vi måste fixa där.. sitter iaf på bussen nu o är trött, har ont i huvudet och fryser som satan. var väl typ -20 nånting ute när vi gick, fyy! ska träffa faster en stund, o sen ska vi träffa oliver också :) kul! plus att det blir donken, grrr på det! men nu ska jag fortsätta bråka med spotify på mobilen som inte alls är hjälpsamt idag... pusshej!


fina fönstret igår...


mjauu

 
 
 
 

tredje december

imorse vaknade jag runt 8, gick upp en stund men somnade sedan om några timmar istället. man får ju passa på att sova när man ändå är ledig! :) hihi.

idag vill jag egentligen gå ut och fotografera lite, är verkligen perfekt väder för det! förutom att det är svinkallt, men får se hur det blir. kanske några kattbilder från baksidan får räcka, eller nått liknande. har inte fotograferat med min systemkamera utomhus på typ... ett halvår eller nått. saknar det!!

vad hittar alla på idag i vintervädret? :)

äntligen dikten klar

nu har jag suttit i 4-5 timmar o fixat med en dikt till skolan. vi har en "lilla-nobel" tävling varje år med dikter, noveller och egna tankar. sen väljs vissa ifrån varje klass ut och sen blir det lite prisutdelning osv på lucia. :) lite mysigt faktiskt. började då idag haha, men blev klar också! så skönt att ha den klar och inskickad. känner mig för första gången typ riktigt stolt, det kändes som att det blev o låta lite proffsigt... :) nu ska jag leta upp en bra film, och mysa ner mig ännu längre ner i soffan! puss

2 december

hejs! idag har jag först sovit halva dagen.. sen varit ute o kollat på lite julmarknad eller vad man ska kalla det, sen ätit ute. kom in för en stund sen, o tror jag fryser ihjäl snart! var så brutalt kallt ute, så nu känner jag bara för att krypa ner i soffan o kolla på nån bra serie eller film... dock så har jag iiiingen aning om vad jag ska kolla på!

just a thought...

igår kollade jag klart på sex and the city. har ju självklart sett maaassa avsnitt innan, men det här är första gången som jag sett alla säsonger och avsnitt - i ordning. har varit helt fast i det nu, i flera veckor. iaf så såg jag de allra sista avsnitten igår, och efter det så bara satt jag och stirrade rakt ut. nudå? att kolla på det programmet är ungefär som en flyktväg för mig, det är bara så skönt att leva sig in i något så mycket så att man för en liten stund glömmer alla sina egna måsten hit och dit. vad man än känner sig på för humör, så har den serien alltid funkat. är man på bra humör kollar man på det för att man tycker att det är bra, och är man på sämre humör så kollar man på det o kan oftast relatera till något i programmen...
 
det händer att jag blir helt fast för vissa program. och då speciellt detta. ibland önskar jag liksom att ens liv var som en tv-serie. det är visserligen ganska mycket problem hit o dit med kärlek osv, men de övervinner allting med hjälp av starka vänskaper. sen är ju det mesta oftast så "sagolikt". men nån gång vill man väl ha det så.
 
sen ser jag inte direkt ner på mitt eget liv, för jag har verkligen världens underbaraste både vänner och pojkvän, men ibland vill man ju bara fly från allt, bort till ett helt nytt ställe. där man kan vara själv för en stund, bara för att leva liksom. bara fly från verkligheten, även om den tillslut kommer ifatt en. men nån gång då och då vore det skönt att leva i en sådan påhittad värld, bara för att.

för trött

idag vaknade jag först vid 10, sen vid 12, sen låg jag i sängen o pratade med älski till typ 1 haha, men nu är jag uppe iaf. vi la oss väl runt halv 4, men det är ju skönast o sitta uppe när det är nätter.. idag har jag ingen aning om vad som händer, tänkte kolla på nån film eller nått kanske, har verkligen inget annat för mig. hörs sen

♥ första december

idag drar då första dagen på sista månaden för det här året igång. känns heeelt sjukt att det är december nu, vadå DECEMBER liksom! jag hänger verkligen inte med längre. jag har liksom fortfarande inte ens släppt att sommaren är över. den såkallade "sommaren", som aldrig ens började i år. höst kan jag sträcka mig till, men vinter! är inte så förtjust i vinter faktiskt, även om det är något speciellt med att vara ute på kvällarna och promenera när snön lyser upp gatorna... jul och nyår kan jag väl också längta efter en del haha, men helst vill jag bara börja ett nytt år. det här året har varit så himla mycket för mig, alldeles för mycket. början på året var bland det värsta jag varit med om och de första månaderna var riktigt jobbiga. så även om året slutat (snart) riktigt bra mot hur det började, så vill jag in på ett nytt år med nya mål och en ny inställning. kunna släppa allt som hänt innan och göra en bra start av det nya året. det är nått jag längtar efter! just nu, längtar jag efter att få slänga omkull mig i sängen... godnatt, såhär... i början av vintern... :)
 

RSS 2.0