...

trodde inget nånsin kunde komma mellan oss, fuck

24/8

slutade runt halv ett idag, efter många olika "aktiviteter" eller vad man nu ska kalla det, ute i skogen. sen efter att ha gått ca 40 minuter hem så har jag ont som f*n i fötterna, och har inte planerat speciellt mycket för dagen. ska väl äta nått, sen ska jag träffa charlotta en stund också :) sen blir det väl true talent ikväll igen.. imorn börjar jag inte förrän 20 över 10 och slutar 20 i 2 :) sen på fredag börjar jag halv 9 och slutar 10 :D ser jag fram emot! heheh. nu ska jag ut på baksidan och sola en stund, gööött!!


hear me now...!


23/8

idag har vi haft engelska och matte. sen slutade vi 10 i 12!! för lektionen som vi skulle ha efter ska vi tydligen inte ha förrän efter jul. sen imorn ska vi gå till parken och ha nån lära känna dag där. på torsdag har vi sovmorgon till 20 över 10 tror jag det var, sen slutar vi typ 20 i 2, sen på fredagar har vi bara en lektion, svenska, sen slutar vi vid 10 :D greeeeat! nu ska jag snart kolla på true talant som jag har längtat efter, och ska unna mig lite chips! först platta håret eftersom jag har duschat och det ser ut som en risbuske. puss


22/8

idag började man gymnasiet då. det var lite konstigt och jag var jäkligt nervös först :( och vi blev bara 7 pers i klassen varav 6 tjejer, haha. iaf så har vi haft kubbturnering idag, var inte klara med allt förrän typ halv 4 :o sen kom pälski och vi gick och åt pizza! sen hämtade jag ut alla skolböcker på biblan. och imorn börjar dagen med engelska, inte så great.... menmen. måste komma ihåg hänglås, block, pennor och sudd också. sen alla dessa 10000 papper vi fick idag, känner bara att det blir för mycket i huvudet just nu.. och det har bara gått 1 dag :D ska äta nån macka nu sen kommer jag nog däcka i älski's säng för så tidigt som jag gick upp i morse har jag inte gått upp på flera månader.. hehe.. menmen, det blir nog bra med allt ändå. kändes det som iaf!

sen längtar jag tills torsdag, för då kommer älski's moster och hennes man hit :D och deras hund får man ju inte glömma, shit, har saknat dom!

GODNATT :)


uuj..

typ en månad sen jag bloggade sist.. har ju aldrig tid. idag har jag iaf bara duschat, fixat mig, ska snart ta fram några nice kläder sen drar jag och älski till kusin och grillar om en timme ungefär. puusss


RSS 2.0