...

Kul att folk bryr sig, men ändå... De kanske inte har varit i precis samma situation? De kan förstå ändå, men det blir ändå aldrig samma sak om man själv inte har varit med om det. Aldrig ensam längre... Positivt och negativt.

Jag har inte haft lust och bloggat, det har helt enkelt inte blivit av. Men nu är jag här igen... För en stund iallafall. Har redan varit och handlat, vi var tillbaka redan 10, och resan fram och tillbaka tar ju två timmar. Vi åkte sju. För ikväll ska vi ju grilla, och då kommer det folk! :D Jimmy, Carro, Eddy & Charlotta iallafall. Och sen är vi ju redan många här. Det ska bli kul, det är så skönt och umgås med folk som man verkligen tycker om, för ingen kan förstöra det man verkligen har! Aldrig. Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan fixa lite saker här, vi skulle ju borsta av grillen också. Så var det ju! Ha en bra dag, jag ska ha det iallafall. :)Kul att man får veta saker i tid btw...

EVERYTHING CHANGES ?

Jag vet inte hur jag ska börja... Jag är jätteglad, det är jag. Men det här kommer att finnas med mig vart jag än går, vad jag än gör, hur jag än är... Alltid helt enkelt. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Eller börja med. Ett grattis kanske vore nåt. Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag har ställt till med. Är verkligen allt mitt fel ? Nu är de inte bara mina längre... Som vanligt så händer det här, jag tänker på något och sen glömmer jag bort det, men när det väl händer så är det försent att ändra på. Jag vill inte önska er olyckan precis, men jag tänker bara på hur alla år har varit... Har vi någonsin känt så som andra borde göra ? Inte jag iallafall.. Aldrig, aldrig har det varit " på riktigt " ... Nu blir jag väl bortglömd också. Snarare mer bortglömd. Jag kommer alltid att minnas stunder som när vi åkte pulka, grillade jämt, jkpg, gbg, och de speciella stunder som faktiskt har inträffat. 6 riktiga år, resten av de 7 åren då ? vad har hänt då ? Ingenting, inte mellan oss iallafall... Snälla, kan vi inte börja om ifrån den 23 Mars 1995, klockan 11:45 ... ? Jag vill så mycket mer med er ( speciellt dig ) som vi har missat. Jag vet vad det beror på också, men jag önskar bara att vi kunde börja om och göra de här 13 åren till något mycket bättre. 13 är ju ett oturstal, betyder det då att åldern är det också ? Ibland verkar det faktiskt så. Det är faktiskt inte lätt alla gånger, jag vet det. Men det här behöver verkligen två förlåt. Jag önskar att du bara kunde säga förlåt och verkligen mena det, jag vet vad som har hänt de här åren, men jag är iallafall beredd på att säga det lilla meningsfulla ordet. Sen vad du tycker och tänker, det har jag förstått för längesen... Men ändå vet jag inte riktigt vad du tänker nu, menar du verkligen det du har sagt ? Jag vill tro det, men jag vet ändå inte. Kommer aldrig mer att veta... Jag måste rensa huvudet rejält, jag känner mig så elak, men jag vet ändå inte vad jag har gjort. Just nu är det försent, men om bara " vår tid " kunde komma tillbaka, eller börja om. Jag börjar förstå att jag inte är speciellt mycket utan dig. Det här måste få ett slut, ett bra slut. Det goda vinner alltid, det vet jag (oj, det kan ju tolkas... ) Det här är inte värt tiden. Tiden är inte värt det här... Så mycket vi har missat med varandra, som egentligen ska vara våra år, är inte våra år. Vi måste göra det bästa av det här. Just nu är det absolut inte bra iallafall. Allt vi har förlorat, ville jag aldrig förlora. Måste hitta rätt väg tillbaka! Jag tror nog att det kommer och fortsätta på samma sätt. Men det är ändå fint att drömma, och dröm kan bli verklighet.


Men

Vad är det för fel ?! Hela inlägget jag hade skrivit stängdes bara ner. Jag blir (är) GALEN. Och jag känner att den här bloggen är klassad som världens negativaste blogg. Inte sant ? Var ärliga nu...


Jag blir så trött på sånt där...

Jag fick nyss en kommentar på BDB, (anonym, såklart...) där det står ;
" Faan vad ful du vaa då!! :D bitch "   Seriöst, ska man skratta eller gråta ? Jag hatar anonyma kommentarer, eller nej. ELAKA anonyma kommentarer.
Jag är så trött på sånt där, jag orkar inte bry mig ! Folk kan tycka och tänka vad de vill, men inte måste de säga det för det ? Vissa alltså... Det där var inte den första kommentaren jag fått heller. Folk vet verkligen inte vad de ger sig in på. Det klart att det går att spåra upp kommentarer, snälla. Jag är inte dum... Men det kanske ni också tycker ? Passa er väldigt noga ! Jag säger bara det...


Statistik

Besökarna ökar sakta men säkert. Har faktiskt inte kollat statistiken på ett tag nu så jag tyckte att jag skulle göra det nu och då vart jag faktiskt glad ! Det går åt rätt håll nu iallfall. Tack :) Justja, sova var det ju. Godnatt.
Stay with me

Boknörd ? Skulle inte tro det va.

Jag gjorde ett boktest och fick sluttexten: " Du är 45 % boknörd, du läser ofta och gillar det... blablabla " För det första, jag är väl knappt 1% boknörd, för det andra, jag läser så sällan man kan tänka sig. Och för det tredje, jag gillar det inte och gör det inte för att jag tycker det är kul! Så fel ett test kan ha... Jag är absolut ingen boknörd, det vet väl Linda. Fråga henne så får ni se... På tal om henne... Hon skulle definitivt få 100 % . Det är inte så svårt att lista ut. :p


Iallafall så har jag nyss tittat lite på tv. Det vart inget Sing a long, utan Talang 2008!
När jag kom på att det var så såg jag hellre det. Kul att kolla på det, faktiskt.
Men jag ska upp ganska tidigt imorgon (som vanligt) så jag ska dra mig härifrån nu.
Hoppas ni har en bra kväll :)
HEJDÅ - <3


Hinner inte

Jag hade tänkt gå upp och blogga i pausen i Postkodmiljonären, men istället vart jag sittandes på blocket. Jag skulle kolla efter någon gräsklippare. Jaja, så vart det med det inlägget. Kommer nog tillbaks i nästa paus, och efter det blir det nog Sing a long. Hej på en stund :)


Eurovision Song Contest ( semifinal 2

Jag hann ungefär bara kolla på alla bidrag, sen somnade jag i soffan. Väldigt duktigt av mig. Det är faktiskt rätt kul och se alla bidrag så man får något att skratta åt, fast vissa var väl okej. Men Sverige gick vidare iallafall så nu är det bara och hålla tummarna!


Nu måste jag dra mig härifrån!


Paus

Tog en kort paus för att springa upp och kolla mailen, men nej självklart hade jag inte fått det jag har väntat på... Tack så himla mycket, kul att du bryr dig, verkligen.

Ska springa ner och fortsätta kolla på Eurovision Song Contest nu :)
Hejdå ♥

sommar, tack.

Idag har jag kollat på film. Jag får så starka sommarkänslor... Sommar, sommar, sommar... Jag längtar så, jag vet precis hur jag vill att det ska vara, men jag vet även hur det kommer bli. Måste vara stark, jag kan klara av det här. Jag ska klara det här. Jag har saker som jag ser fram emot och den här sommaren vill jag minnas ! Men inte på det negativa sättet.

9/6 - Frisören :)
13/6 - Skolavslutning ! :)
14/6 - Sommarlov !
:)

Jag längtar jag längtar... Summer, summer, summer, summer, summer.... PLEASE :)

Nog tjatat, nu ska jag gå ner för att kolla på Eurovision Song Contest ! Final 2 eller vad det är... Återkommer kanske senare.


Once in a lifetime
means there's no second chance
so I believe that you and me
should grab it while we can

summer


Stor tävling


Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a.  15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

Beställt !

Justja, vi beställde klipptid hos Annelie tidigare idag också! Ska bli så himla kul! Tänkte faktiskt bara slinga den här gången men, bara att åka till henne är ju kul. Och grattis i förskott! :)Ingen kan förstöra, ingen kan påverka, ingen kan såra
den ljusa sidan vinner, alltid.

JA!

Jag är klar! Jag har duschat, jag har tränat på provet så att jag kan det tills imorgon, jag har gjort matteläxan till på fredag, jag har tränat på engelskan, jag har tittat igenom kemin... Nu ska jag bara äta kvällsmat sen sova! Efterlängtat och sova tidigt! ♥ Justja, ska bara läsa Lindas blogg först. Hejdå! :)

Ö

Jag är stresssssssssssad ! Vi ska ha prov imorgon, och det kommer ju gå jättebra......... Jag måste duscha ! nu. Den här dagen vill jag inte ens prata om ! FY. Fast slutet var bra. :) Men annars..... Usch :( Men nu måste jag duscha och träna på prov annars kommer det gå åt skogen imorgon. Som det kommer göra ändå :) ......... kanske........ inte :)

S ö n d a g .

Det här är verkligen den bästa söndagen på väldigt länge! Jag har alltid verkligen avskytt söndagar. Fast den här dagen har faktiskt varit bra. I förmiddags var jag och pappa hos Eddy och Charlotta :D jag och Charlotta satt då och kollade på bilder från förra året när våra små pluttar till katter var några veckor :') Sen kom vi på en sak också. Jag kan bara säga att det handlar om Brittisk Korthår. Sen har jag varit hemma och fixat med datorn, och äntligen börjar saker faktiskt bli som jag vill! Det kan gärna fortsätta såhär! Det vore lycka! Och den här dagen kan verkligen beskrivas med lycka. Sen på eftermiddagen fick vi åka upp till Eddy och Charlotta igen, för vi skulle komma till Filipstad till jöbbö med bussen. Så då fick vi först hämta dem, åka ner hit, hämta bussen som pappa fick köra, så då fick Charlotta köra pappas bil, sen när vi kom till Jöbbö så var vi där ett tag och sen åkte vi hem! Den här dagen har varit så BRAAAAAAAAA :D Och imorgon är det skola igen... Men det blir nog kul ändå, älsk är ju där! :D Imorgon börjar vecka 21, och vi slutar vecka 24!! :D JAG LÄNGTAR! Nu kom jag på en sak också, omg! Det innebär att min grupp ska ha Kemi imorgon... :o Grupp 1 och 2 har redan haft. Så nu är det bara min grupp kvar! För det kommer ju verkligen gå bra för mig och så... Verkligen... Jag kommer väl spränga allt som finns eller nåt sånt. Det vore verkligen typiskt mig! Men nu ska jag gå ner en stund och umgås med släktingarna! Jag skriver som Linda , " Kärlek <3 "

Justja. Mina besökare har ökat :D KUL KUL KUL !!!! :D Fast egentligen, jag undrar vilka som läser ? Och förresten, kommentera gärna...! Slänger in en bild här också, det behövs. Dröm er in i mina "fina" bilder... Hejdå :)
Sommar ?

Inte mer snö tack... Jag vill ha tillbaka sommarvädret!


17 maj

Idag har jag gjort mycket! Eller om man tänker efter så är det nog inte så mycket ändå. Men jag har haft kul iallafall! Imorse vaknade jag tidigt, gick upp och slängde på mig lite kläder, sen följde med pappa och körde Barbro till Loka (hon började nio) Sen när vi kom hem så åt jag frukost, satt vid datorn en stund och sen gick jag in och duschade. Skulle fixa håret och så sen, men istället blev det film (Enchanted) och glass med pappa, Peggy och Anne-Lie! Ungefär 4:e gången jag såg den nu, men den är bra så jag skulle allt kunna se den igen! När ungefär halva filmen hade gått så kom Eddy och Charlotta! :D Vi såg klart den, sen gick jag och Charlotta ner till kattungarna och hälsade på, och efter en stund så tog vi med dem upp! Sen satt vi på golvet väldigt länge och pratade och gosade med katterna. De är ju så söta! :) Efter det så åt vi mat, sen vart vi sittandes där ungefär lika lång tid till.... med kattungarna! Och sen bar vi ner dem och satte oss och kollade på tv en stund, det var ju kul. Vårat favoritprogram var det ju också ... not -.-' Haha, men det blev kul ändå för vi satt bara och pratade! Och för en stund sen så åkte de hem :( Då fick jag nog och gick upp hit x) hahahahaha. Kusin ringde för en stund sen också, hon skulle komma ner hit sen. Kul dag har det varit iallfall! Och om jag ska nämna den här veckan... det har ju varit rena lyxveckan när Peggy och Anne-Lie har varit här! Tack tack fastrar :) Och förresten... jag vet vad som väntar nästa vecka också!! :D FASTRAR FASTRAR FASTRAR NI ÄR BÄST , JAG ÄLSKAR ER <3

miss it

För varje dag som går, så saknar jag det mer och mer.
Du får leva ditt liv med vilka du vill, det är inte min sak.
Men jag kommer aldrig att släppa dig för det.
En gång vi, alltid vi.
Miss you babe,
I really do.

Usch

Den här dagen orkar jag inte ens tala om. Jag tar det imorgon. Det får mig bara på sämre humör, tack för alla som har brytt sig om mig idag då.

Vi sa föralltid, jag trodde aldrig att det var såhär det skulle sluta, men tydligen så var det så. Jag var så lyckligt lottad, förut. När jag hade dig vid min sida. Det känns som år sedan vi gjorde någonting tillsammans och allting var som förut. Det är väl kanske inte meningen att vi ska ha kul och göra saker tillsammans? Just nu verkar det iallafall inte som det. Vill du verkligen säga hejdå nu och för evigt, så gör det... Gå din väg om det är det du vill, jag orkar inte mer. Med gråten i halsen så insåg jag verkligen idag att våran tid är förbi.

Nu ska jag ner och mysa med släktingarna! <3

MATILDA - du betyder mest! glöm aldrig det älsk! ♥♥

Hinner inte

Jag hinner inte skriva mer blogg! Det är ju skola imorgon (som jag kom på nyss) så jag måste packa idrottskläder och göra matteläxan! Ajajajajajajaj. Måste göras nu! Godnatt alla... som ska sova.


forever

Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den låten idag! 20-30 gånger iallafall. Jag älskar den ♥

Men nu ska jag till macken, så jag skriver mer sen. Pusshej

Ny design!

Inte riktigt färdigt än, har bara lite färgändringar kvar. För en gångs skull, så är jag nöjd med min design! Det har aldrig hänt förut! Åh, jag blir så glad! Vart det bättre eller sämre?

Designändringar pågår.

Nu vet jag hur jag ska göra! Jag är glad nu! Äntligen, jag har inte brist på fantasi! Tack, det här kommer gå bättre än vanligt! :) Fast det klart, 100% glad är jag väl inte. Men iallafall 80% ... :) Det räcker! Tack tack tack !!!

M, V, L, F, P, P, A, F, F, E, J, E, C, K, K, K, K, K, K, K, M, P, och fler....
Bara jag tänker på er så blir jag glad! ♥

jmhl <3
lundh <3

Ledig!

Äntligen! En dag ledig! Det behövs, verkligen.
Jag kommer skriva mer sen, för nu ska jag börja göra om designen på min testblogg! Tjohej

...

Allting går bra för mig... Jag blir (är) GALEN på datorn!!!!
Den gör inte som jag vill :(
Och jag hinner aldrig sitta här längre, jag hinner aldrig få min design färdig som jag vill ha den...
(Förlåt L, om jag började meningen med OCH...)
Tur att jag har vänskapen och släkten!
jmhl <3         Lundh  ♥   

Förut fick jag en kommentar där det stod att jag gjorde fina designer.
Aja visst, det tycker inte jag men tack!
Nu ska jag försöka att inte klaga. Matilda följde ju med mig hem igår, och det var så bäst som det bara kunde bli! :D Jag älskar henne! <3 Vi hade så kul. Och med kusin L också. Det där med kuddarna, täcket och datorn var ju riktigt kul! Eller vad säger du L? Om jag skulle säga det själv så tror jag nog att hon tyckte vi var "lite" jobbiga... :)
Men det får man leva med när man är i samma hus som oss!

Jag vet inte hur många gånger jag har ändrat design, men jag vet aldrig hur jag vill ha den. Det börjar med att jag väljer färger och sådär, sen när jag ska fixa headern så sitter jag en lång stund och funderar. Brist på fantasi kallas det. Det får jag jämt när jag ska fixa bloggen! Aja, iallafall, efter jag har funderat en lång stund så blir jag trött på allt och bara slänger ihop något (som jag inte blir nöjd med) och sen har jag det ett tag, och efter någon vecka byter jag igen. Och då är det samma sak igen! Jag blir verkligen GALEN. Okej, jag ska rätta mig själv:
Jag är galen!
Färgtips någon? Snälla?

Nu kom kusin in också. Hon ska sova. Jaha, så var det med det :) Alla ska sova. Förutom jag, för jag är ledig imorgon! Eller ja, vi har Dagsverket. Eller en bra idé är nog om jag går och sover ändå. Jag vet inte. Det är nog kanske bäst för Sverige! Eller vad säger ni älskade släktingar som är de enda som förstår vad jag menar ? :) Nu ska jag skriva Hejdå och Godnatt :) Och nu gjorde jag det! GLÖM INTE, det var bäst för Sverige! :D

Idag

Imorse gick jag upp halv sju, fixade håret som stod åt alla håll, väckte Linda sju, åt frukost, fixade kläder... Sedan var det bara att gå iväg till bussen... När jag står där med kusin så kommer våran "favoritbuss" ... Den GRÖNA. Med ROSA "inredning"... Jättevackert... När jag kom till skolan så skulle jag och Matilda prova Mattias tofflor. De var ungefär en halv fot för små. 33 eller något var det. Skoldagen var "lång" kändes det som, och värre blir det väl imorgon. Fast sedan ska ju Matilda med hem så, då blir det kul! Men tillbaka till idag... Jag och Linda skulle spela badminton, det gick mindre bra. Vi (jag) hittade ingen badmintonboll, jag hittade bara något grönt, runt och hårt som såg ut som en boll. Den funkade först, men Linda lyckades sedan förstöra sitt racket. Men det gör inget, för det var oranget. "Favoritfärgen". Så istället för att spela badminton utan boll så spelade vi kubb. 1-1 blev det! Men våran trekamp skulle fortsätta. Men det gjorde den inte. Istället hamnade vi nere i köket med pappa, Peggy och Anne-Lie. Och vi pratade om Emil i Lönneberga. Och mycket mer. Pappa låter lite lik personerna i filmerna. Och nu tycker Linda att jag ska skriva godnatt också, men det tycker jag inte! :) Jag vill göra om min design, det säger jag väl jämt. Men just nu ser den ju inte sådär jättebra ut. Jag har ingen fantasi "längre"... Men jag är ENVIS. Så jag ska sitta här en stund till. (Linda suckar)... Och nu kanske hon ska få som hon vill. Jag vet inte. Det här är inte bra för Sverige? Jag måste fundera en stund till. (Linda börjar bli galen) Det här är absolut inte bra för Sverige! Och nu har jag mitt beslut snart, jag ska nog gå. Fast jag vet inte. (Linda är sur) Och nu vet jag, jag ska gå! Det är nog bäst för Sverige! Hejdå och godnatt.


?

kalops!
linda sitter här bredvid och kräver (?) att hon ska sitta här... det ska hon väl få också.
men inte än på några minuter.. jag gjorde en tillfällig header åt emma! den vart väl okej. gå in och avgör själva.
nu ska jag duscha och linda ska ta över datorn resten av kvällen :)golden!
katos mat...


JAAAAAAA, jag ska.

Som ni ser så har jag börjat om med bloggdesignen helt .. Den här gången ska jag utgå ifrån en annan stilmall. Jag har kommit på att det kommer bli mycket bättre! Smart måste man ju vara. Jag skulle fixa en tillfällig header åt Emma idag också, men jag vet ju inte hur hon vill ha...? Nog för att den ska vara tillfällig men ändå... Och det där påminde mig om en sak.. " tillfällig " .... hahahaha!

Varmt!

Sommarväder idag! Äntligen.. :) Det har jag längtat länge efter!

Ska göra något nu... hej :)


Brist på fantasi ?

Jag vet inte vad jag ska skriva nu. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ibland alltså. Och jag har varit så glömsk idag! Ojojoj säger jag bara. Imorse fick jag gå tillbaka för att jag glömde väskan ... jippie .. sen när jag är påväg till skolan kommer jag på att då glömde jag jackan , med busskortet och pengar i. Jättelyckat... Busskortet måste jag ha för att komma till hytta... Pengarna skulle jag ha när jag hade åkt med bussen ner till hytta för då var det marknad. :) Så hela min plan sprack kan man ju säga. Men, den räddades ändå! Hur ? Jo, för att ... Jag fick låna M's busskort (TACK!!!!!) , och för att när jag väl stod där nere på marknaden utan pengar med kusin så ringer farbror och säger att han ska upp en stund! Så då kunde han ta med min jacka och pengarna mina upp! TACKTACKTACK!!!! Så nu fick jag mitt marknadsgodis. Haha, det måste man ju ändå ha! Och för ungefär första året idag, så regnade det inte på marknaden!! Det brukar det jämt göra, det har gjort det ungefär varje år. Men inte i år, så då vart man ju lite mer happy eller vad man ska säga. Nu ska jag fixa ny design! Mums. Det gillar vi! Sen ska jag packa idrottskläder, vi ska springa i torpet imorn! Wiiiiiiie. Hellre det än brännboll. Jag är så kass på det! Menmen, nu måste jag fixa design!! Hejdå eller vad man ska säga ?


Utmanad!

Jag blev utmanad av Linda, och här kommer listan! :)

TRE namn jag går under:
- Jennifer
- Jääääääääänni ( vixi's idé )
- Lundhiis

TRE saker som skrämmer mig:
- Ormar :s ( idag alltså! katterna hade fångat en :o )
- Mörker
- Djuuuuuuuuuupt vatten ( USCH! hatar vatten :o iaf djupt ... )

TRE saker jag har på mig:
-
Linne från Gina Tricot
- Trosor från (?)
- Strumpor från Ullared (?)

TRE sanningar:

- Jag är DÅLIG på att plocka smultron
- Jag blir lätt irriterad
-  jag blir trög när jag sitter vid vix dator

TRE saker jag verkligen vill ha:
-
MONEY
- clothes
- hemlis ( eller många egentligen )

TRE personer som utmanas:
- Vix
- Emma
- de som vill, vet ingen annan jag känner. :) maybe elle.


GODNATT PEOPLE

l ö r d a g .

Ingenting speciellt har jag gjort idag. Eller jo jag var i Örebro imorse med pappa, och sen åkte vi till faster. Sen följde hon med hit och ska stanna här några dagar! Jag älskar pratstunderna! Späääännande... :) Skriver kanske mer sen, om jag inte somnar som jag gjorde igår och sen när jag vaknar är jag så förbannad på allt och alla. x) Hahaha, men nu ska vi poppa popcorn och sen kolla på ishockey! Fast jag inte tycker det är speciellt intressant, men det går väl. Heeeeeeeeeeejdå.

Skogen

Idag var jag ju med i skogen med pappa, jöbbö och Eddy. Det var kul! =D Sov inte så mycket inatt men det gick bra ändå. Eftersom att "dolt nummer" ringde igår flera gånger klockan 11 typ så vart jag lite galen och stängde av mobilen. För jag och pappa gick upp klockan 4 imorse, sen åt vi frukost och slängde ihop våra grejer. Sen var det dags och hämta Eddy. Vi skratta åt han när han stod där ute och skällde in i fönstret! x) Hahahaha!! Trodde att katterna gjorde något, men det var för att han glömde något. Men det såg kul ut iallafall. Sen åkte vi vidare för att hämta jöbbö. Då var klockan 6, så då var det precis lagom att vi gick in en sväng på macken där som öppnade då. Köpte batterier, dricka, en godisbit och en banan. Man måste ju ha lite energi mitt på dagen sen. Efter det så bara åkte vi, och åkte. Och åkte... Det tog lång tid för det var en bra bit och åka. Men när vi nästan var framme så var vi tvungna att hämta lådor ifrån skogen. Det gick fort och sen åkte vi bara vidare. Sen när vi kom fram dit de skulle börja plantera så var vi en bra bit upp. En skylt några meter ifrån bussen stod det ju faktiskt Dalarna på. Så det var ju en bit ;b Men vi fikade iallafall innan de skulle börja med de roliga x) Och sen gick jag faktiskt brevid pappa och Eddy nästan hela dagen. Det var så kul för de gick och pratade hela tiden och jag kunde gå precis mellan dem. Fast ett tag satt jag på en hög sten och tittade på dem och vilade lite. Och vad vi skrattade när vi skulle fika!! De satt ju och berättade massa gamla minnen och sånt. Och jag, pappa och Eddy satt och skratta åt några namn som jöbbö räknade upp x) Att man ens kan heta vissa saker! Resten av dagen gick ju och det gick faktiskt ganska fort. Men det är så kul och vara med dem ibland när de är nära vägen och sådär. Har jag ju faktiskt varit några gånger tidigare. Så det är ungefär tradition för mig att följa med dem minst någon gång per år. Fast man kommer hem "lite" sent så är det ju kul ändå. Vi kom väl hem vid fem ungefär. Och vi gick ju upp fyra imorse. Så det är långa dagar de har. Men direkt när vi åkte hem så åt jag först upp min sista macka sen somnade jag direkt. Tills vi kom fram och skulle släppa av jöbbö. Men han drog med oss in för han undrade om vi kunde kolla på någon stereo. Så det gjorde vi väl och efter mycket om och men så fick vi väl den och funka iallafall. Sen när vi åkte ännu närmre hemåt och skulle släppa av Eddy efter ett tag så hann jag allt somna på den biten också. Men jag vaknade väl av att han skulle av efter ett tag. Efter det var det bara jag och pappa kvar. Så vi åkte hem och åt, hälsa på katterna och sen parkerade vi väl ett tag här båda två. Hela den här dagen har varit så rolig!! Jag vill tillbaks till skogen x) Haha. Det dröjer inte förrän jag är med dem igen! Antagligen på dagsverket också skulle jag nog tro. Om de är nära vägen förstås. Men det märks väl. Ibland kan jag inte förstå mig själv, jag är ledig, går upp klockan fyra på morgonen och följer med min pappa, farbror och kusin ut i skogen hela dagen när de planterar, av fri vilja. Jag har alltid vetat att jag är "lite" speciell. Eller något konstig. Men det gör inget, jag har ju kul så! Och snart ska jag äta kvällsmat. För imorgon ska jag upp tidigt igen, av fri vilja. Då ska jag med pappa och antagligen Eddy och Charlotta och handla. Godnatt till alla som ska sova nu då! :)


{{ Saknar dig älsk <3

OOOOOOOOJ

Jag skulle bara sitta här en stund. Men så blev det inte. Och nu är jag väldigt stressad. Jag måste sova. NU. Det blir skogen "imorgon". 4 ska jag upp, härligt va ? Om 6 timmar. Jag kommer nog vara lite trött då! Men seriöst. Känner ni någon 13åring som går upp 4 när de är lediga och följer med ut i skogen och är där hela dagen ? Av egen vilja alltså. Jag känner nog bara mig själv faktiskt! :)

Angående Lindas kommentar, som inte ska publiceras ( XD ) så säger jag bara såhär: Kära kusin, jag tror att du har lite fel där. Jag är faktiskt inte sååå inriktad mot sånt. Inte än får jag väl säga x) Men du fattar. Jag saknar våra pratstunder nu, måste göras om snartsnartsnart! Kommer du ihåg KELDA ? :)

Nyss fick jag se ett privat meddelande på bdb, från igår. Och alltså, tårarna forsade bara ner för kinderna. Det där var precis det jag ville höra! Jag har varit så orolig och trott att jag varit så övergiven och allt. Har suttit och kollat igenom massa bilder på oss och allt, brev också faktiskt. Jag trodde seriöst att det var över.  Men du kom tillbaka, vilket jag är otroligt glad över! Vi ska nog bara ta och glömma allt som hände i måndags. För jag vill fortfarande alltid vara med dig! Och vi har ju faktiskt sagt föralltid. Alltid vi kompis, jag älskar dig! ♥ Glöm aldrig det.Men nu lär jag sova då. Ska somsagt upp klockan 4... ;p Så pusshej sötnöter ! <3

Maj?

Redan?... Tiden är långt före mig. Och idag har jag inte fått speciellt mycket gjort. Sitter här med katten och gör ingenting. Valborg, igår... Det vart ju inte precis någon superhit... -.-' Fast det gör inget, jag är glad ändå :) Det går inte och ladda upp en bild :s segtsegtsegt!! Och nu ska jag duscha, för att senare åka upp med pappa till kusin och fixa lite med musik!
Tjohej.

Katten hälsar, säger vi!
RSS 2.0