,'

<3

28 FEBRUARI

Alltså den här dagen.. Ett ord... Oseriös. Skolan var som vanligt jobbig, men speciellt idag. Mina "favorit" dagar är nämligen tisdagar och torsdagar. Först var det b-språk, det var faktiskt kul :p vi fick byta platser, och jag fick sitta brevid hampus. jag får sitta brevid han i vanliga fall också.. suck. ;p jag satt iallafall och skrattade åt  di där "normala" sakerna... x) sen skulle vi läsa, jag och matilda läste uppochner, hmm. (?) men det blir mer spänning då. särskilt när man läser "melkior" . ni kan tycka att det låter knäppt, men det är ju rätt ord för oss så. :) aja, iallafall.. efter det hade vi rast. vi gick inte in till grupprummet och var oseriösa..... xp sen stod vi och skrek genom ett  fönster, så ropar de från klassrummet att vi hade börjat. väldigt kuul... alla hade hört oss! xD hahaha, sen kommer jag inte ihåg.. eller jooo, vi hade musik! och det var kul. den här gången var det gemensamt, och vi får jämt skrattanfall på musiklektionerna, och det är liksom väldigt kul. efter det var det lunch, jippieee... väldigt gott... NOT. sen på rasten sprang vi runt och var oseriösa igen. väldigt kul :D tror vi hade matte sen. då jobbade jag och hampus tillsammans och vi fick göra massa extrauppgifter, för vi hade gjort färdigt 4.1 (a+b) , 4.2 (a+b) , 4.3 (a+b) och rättat, som man skulle. plus att vi hade gjort c-uppgifterna på både 4.1, 4.2 och 4.3, extra tema-uppgifter, ( nån sida. ) 2 extrablad och en till extra uppgift.. ( som marie tog fram för att vi skulle få något att bita i. ) efter 5 minuter kom vi färdiga med den.. :) och vi har rättat allt det också. så nu tycker jag att vi har varit väldigt duktiga!

--------

tog en paus med skrivandet. victoria kom nerflöjandes och typ skrek att vi skulle till statoil.. hmm (?) jag följde med dit och gjorde nå. :p sen nu är jag tillbaka. så efter matten dårå, var det so. ' nordamerika ' mkt spännande! sen var det rast. sen elevens val! oh ma gaaaaaaad va kul! XD det var lite pinsamt.... jag och matilda fick ta en bärbar dator och skriva på så ingen skulle se xD haahahhaah... x) sen var det ju slut på "roliga" dagen! och matilda skulle med mig heeem! =D WIIE. ÄLSKAR MIN HILLBOM-IPSY! <3<3 och vi hade verkligen askul! hahah berättar mer imorgon! XD

men jag ska fixa lite saker nu. pusshej :)

25 FEBRUARI

WIIIIIIIE, skola idag! :p fick ju träffa matilda :D <3 och ebba har prao i våran klass! ;D <3 GRYYYYYMT.

24 FEBRUARI

Söndag. Tråkigt. Söndagar är alltid tråkiga. Slut på lovet nu också, ännu mer t r å k .Vaknade imorse, åt frukost, kollade på tv en stund, sen har jag softat ? Ungefär. Grythyttan en sväng också. Söndagar är jämt så tråkiga. Aja, kusin skickade sms nu så hon kommer ner snart. :)JAG SKA DUSCHA! :D JAG SKA LEKA MED VIX! <333JAG HATAR SÖNDAGAR!!!!

!!!!

Kul dag då. Var i Örebro imorse, sen i Grythyttan en sväng sen upp till Victoria. :)) Vi checka Parlamentet, BJÖRN GUSTAFSSON! XD Sen gick vi ner en stund och åt mat, sen gick vi upp igen. Åkte till Grythyttan och köpte Cola, sen dit upp och åt lasagne och titta på Melodifestivalen. MUMS. Men Melodifestivalen den här gången var ju kasst. TUR att Björn är med. Man borde kunna rösta på honom. Han är ju bäst. Aja, iallafall.... Klockan 11 åkte vi ner hit igen, och snart ska vi gå ner till fölket och softa! :)) BJÖRN och VICTORIA har gjort min dag.

Nej, vi drar oss härifrån nu.. ;d PUSSHEJ23 MARS

:) (:

HEJHEJ :D  
Var ett tag sen nu va. Men jag har varit sjuk. I fredags i skolan började jag och matilda må dåligt eller vad man ska säga. Sen när jag kom hem la jag mig och somna, sen har jag legat och slumrat fram och tillbaka till tisdagen. På tisdag eftermiddag var jag och pappa uppe en stund hos Annelie, han klippte sig och slinga lite. Jag orkade inte färga håret då, så jag fick en ny tid tills nu på onsdag direkt efter skolan. Sen har jag bara varit hemma, i onsdags var jag grymt seg. Igår började jag piggna till om man säger så. Idag har jag fixat och plockat lite.. snart är lovet slut också, wiiiiie... det kunde ta och börja om nu, när man är frisk. Men självklart ska man bli sjuk ungefär halva lovet, mm det var ju väldigt kul..

Tänkte att jag skulle ta lite kort nu en stund, men det är väl bara och strunta i. Kameran är nästan urladdad, men egentligen, det spelar ju ingen roll. Den startar ju ändå inte..! Man kan ju sitta i en kvart och bara trycka på och på och på.. men nej, det funkar inte. Jag har verkligen uuuuuselt tålamod också. Det var ju passande.......    ÅH
Man blir såå glaaaad.....
Har ingenting speciellt roligt att syssla med nu heller. Jo det finns ju saker och göra men kul och va själv.. Jag bör städa. Jag bör mycket. Men jag ska inte mycket. Gå ut och ta en promenad senare kanske. Vi får se.
Återkommer senare.
Tjohej =)


fredag !

äntligen. :)

det var väl okej dag i skolan idag. och snart är det sportlov också. det är efterlängtat!
ingen mycket bloggning idag, som vanligt.. men det kommer.. jag lovar!! :)
men nu ska jag snart sova. tröttare än såhär har jag inte varit på länge. pusshej
shallow friends, can't you see
one best friend is the thing for me


:(

jag kan inte fatta att det är sant ..   jag vill inte inse att det är sant.          varför måste det vara sant..?


:D


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

(:

igår var det soft dag. först matte, jag var ju klar så det var okej. sen var det idrott, vi lekte någon lek som var KUUUL! mitt lag vann också! :) sen var det lunch, deeet dög verkligen! sen hade vi lååång rast, jag och matilda stod vid fönstret och kollade på snöbollskriget utanför. sen var det äntligen bild! vi fick göra en kul uppgift. kort rast efter, och sen var det bara engelska och nutidsfrågor kvar :) engelskan var okej, nutidsfrågorna gick mindre bra. efter det slutade vi, fick vänta på bussen och det var inte kul alls. det snöade jättemycket också. tillslut kom bussen, sen fick jag stå i grythyttan själv, och vänta på taxin. i ungefär en halvtimme, tråkigt och kallt! just den dagen hade jag inte med mig telefonen. jag hittade den inte hemma på morgonen.. precis den dagen när jag var tvungen att ha den! jag höll ju på och frysa sönder där.. bussen kom tillslut ändå, så jag kom hem TVÅ TIMMAR efter att jag hade slutat.. det var inte kul! jag bytte kläder direkt när jag kom hem, eftersom jag var liiiite blöt. efter någon timme kom kusin och vi åkte upp till grythyttan en sväng. efter det andades vi ut ett tag, och sen gick vi ut och lekte i snön! hahahah, det var KUL! xD men sen åkte hon hem :( då tittade jag på en film. efter den somnade jag. och idag vaknade jag lite sent, gick upp och åt frukost, satt vid datorn en stund, gick ner och duschade, och nu sitter jag här igen. ska snart fixa lite också. senare ska jag nog ta lite kort, ute vräker det ju bara ner snö så får väl se vad som händer. och passa på och ta det lugnt när det äntligen är helg också!

pusshej

RSS 2.0