2007!

Januari: Det var en mycket jobbig månad pga.. (släktingarna vet) :(  Skolan började igen men nu visste jag ju att det inte var långt kvar. (Grattis till Victoria och Eddy!)
Februari: Skolan flöt på och det funkade bra. Jag började bli orolig och visste inte alls vad som skulle hända.. :s
Mars: Den värsta månaden av dem alla, allt blev jobbigt och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag och farmor fyllde år några dagar efter också.. :(  Men, när jag kom hem den 20 Mars från skolan, och grät direkt när jag kom upp för backen.. Tack Linda att du kom ut till mig! Kramen hjälpte mig så mycket även om tårarna aldrig ville ta slut. Ett förevigt TACK till dig för det! <3 (Grattis till Tommy, Farmor och mig!)
April: Kyrkan.. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur det kändes.. Ännu ett tack till Linda för att du sa att jag skulle byta plats till pappa. Det var värt så mycket! TACK LINDA! <3 Åter till 'kyrkan' .. Det var hemskt, alla tårar satte fart ner för kinderna.. Jag saknar dig så mycket!! (Grattis till Anne-Lie!)
Maj: Skola, skola, skola.... Men nu var det ju snart sommarlov! Det funkade... (Grattis till Matilda, Johan, Christer och Eija!)
Juni: 1-3, resa till Göteborg med klassen. Alltid ett minne! <3 Sedan gick det några dagar, och klassen ordnade en fest för våran lärare som skulle sluta, och kul blev det! Sedan kom skolavslutningen! 12 Juni, skolan gick till kyrkan som vanligt. Min klass sjöng för våran lärare, för det var sista året hon hade oss.. Hon har haft min klass sen förskolan tror jag. Sedan var det äntligen sommarlov! Stränderna blev ett måste.. :) (Grattis till pappa!)
Juli: Sommarlov, sommarlov.... Sitta i solstolen och dricka kall dricka. Härligt! 15-16 Juli, jag tror det var då vi åkte till Ullared. Kul, som alltid. Jämt lite tid över till Ullared! =) Resten av månaden spenderade jag hemma, med släkt och vänner. På stränderna och sånt mys. :)
Augusti: Några dagar kvar på sommarlovet, det blev väl några bad-dagar iallafall. Sedan började skolan, och denna gång äntligen i Hfs! 6;an.. Träffa kompisarna, äntligen! Oj, så roligt! :D
September: Mycket var nytt i skolan, lärare, ämnen, STORLEKEN.... Allting. Som tur är fick vi en toppenlärare! =)
Jag hann upptäcka mycket i början, och man gick runt där uppe och kände sig ' tuff ' .. Ungefär ;p (Grattis till Linda, Tom och Bosse!)
Oktober: Skolan gick, och det var mycket att upptäcka! Men kul var det!
November: I väntan på jullovet.. :) Ullaredsresa, mycket trevligt! (Grattis till Peggy!)
December: Nu gick det fort i skolan och äntligen så kom jullovet! Kul. Julen firades med massor av släktingar. (Som vanligt.) :) Sedan kom nyår, ska också firas med släktingar. Ikväll! (Grattis till den som inte vet vad som hände med kameramannen och Ellinor!)

Det var lite fakta om året. Jag tror att 2008 kommer bli bättre! =)
Man kan ju alltid hoppas att tipstjänst ringer! Haha.

En gång till säger jag det, Gott nytt år till alla! :)

HEJDÅ;

Gott nytt år!

Idag är det nyårsafton och grattis till farbror Janne. (Grattis till Felicia i efterskott också.)
Tråkig dag, hittills..

Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep, I cannot dream tonight
I need somebody and always
..

:( <3

gott nytt år!
älskar er

30 december

" vad är klockan?"
"vad hände med kameramannen?!"
"julafton är på en onsdag din idiot! nej måndag menade jag.."
"julafton på en onsdag? det var två år sedan.. nej det ÄR om två år menade jag..."

Många roliga julkommentarer :) släkten är.................... :D


Idag har jag varit i Karlskoga hela dagen, min faster ska flytta. Pappa, Peggy, Jimmy hjälpte också till.
Sen kom............... LINDA! :D Hon sprang runt på parkeringen och skrattade :o Tok, som vanligt... :p

Imorgon är det ju nyårsafton, och bra att Linda kom idag också. Då blir det fler :D Imorgon ska vi handla mat. Vi ska äta taaaaacos :)) Sen blir det mys på kvällen också. Snart ska Linda ha datorn, för snart ska vi kolla på film! ' Min stora kärlek ' den är såååå bra! xD tjohej för den här gången. Det lär dröja till nästa :>


11 december

imorn ska vi ha fysikprov :s och jag kan absolut ingenting.. jag vet inte vad vi ska träna på.... på lektionerna förstår ja ingenting.. ;o det kommer gå så sämst imorn!! men så kan det va.. jag måste försöka läsa lite snart. efter det ska jag kolla på tv! :) okej dag idag.. "okej" ;p  ska hänga in kläder nu, sen ska jag läsa xD

snart är det jullov! ;D det behövs!

heeeeejdå


RSS 2.0